Aaoutch!!


Sånnt här blåmärke får man efter terminens första volleybollträning, och ont gör det! Det kanske inte syns så bra på bilden:P åå vi har fått en ny tränare, Anna, hon var bra och så,men, jag är helt död i mina armar.

Lite bilder kommer här från igår när jag, Julia och Sara hjälpte Danne och rensa sin garderob, vilket vi gjorde också.

mohahah!! imorgon är det lagdag nere vid Duvesjön med powerwalk som avslutning med donnorna Danne-doo och Julia-mos:) see ya'll!

xxoxo stina

Maria Montazami

För ungefääär två dagar sen landade detta i min brevlåda:

ett rosa kuvert. Jag fattade inte vad det var först. Jag trodde att det var ett brev från en av mina kompisar i USA först, men sen såg jag att det var från Kalifornien så då fattade jag ingenting.
Men när jag öppnade förstod jag vad det var.
Det var ett kort från Maria Montazami som jag hade frågat efter!
Mmm jag blev lite chockad för jag had helt glömt bort det:P

AAjuste igår kom min efterlängtade Chuck också!!:D
Jag skriver lite mer senare ikväll för nu ska jag göra mig i ordning inför volleybollträningen 


 xxo stina

Chuck!!!



GAAAAH!! Nu har mama beställt säsong ett av Chuck till mig!!
kan inte vänta tills den kommer i brevlådan!


hej. Jag är trött.

Idag har jag tillbringat större delen av dagen med två av de tuffaste tjejerna i stan. Fett tufft! Vi gjorde inte så mycket, jag och Julia satt mest och kolla på när Danne läste tidningar i hundra år!
Jag satt typ hela förmiddan och gjorde collage till min kalender, tillsist blev det några bra också. Fast när jag skulle skriva ut dem blev de inte lika coola:( menmen.
Jag och min mor var och dansa Zumba vilket var väldigt kul!:D
Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig på spex-fotot imorgon. Jag hittade mammas gamla glasögon, som ni ser på bilden, hon hade de typ på 80-90 talet och de tänkte jag ha. Nu är jag coolast i stan asså!:P


Ha det bra!

xxxo stina

aaaaahh!

Det har varit en lååång dag för mig.... eller det känns som det i alla fall för jag kan knappt hålla ögonen öppna!
Jag mama och Maja åkte ner på stan för att fixa lite presenter men kom hem med betydligt mer! Jag fyndade bland annat en väska som jag letat efter sååå länge så det känns ju skönt:) Amy Diamond uppträdde ju utanför kvarnen idag vid ett så det var vi tvungna att stanna och kolla på, och med vi så menar jag Majsan.
Efter det skyndade vi oss hem för att sedan åka vidare till min kusin Jeppe som fyller år idag, Grattis!!:D
Där bjöds det på supergod smörgåstårta och vanlig tårta,yummy, mycket gott. Jag lekte som vanligt med småttingarna medans de andra skvätte på oss från poolen.
När vi kom hem slog jag in paket som mama skulle ha med sig på kräfftskiva, hjälpte Majskorven med sin stickning och fixade Fridkorvens hår. Nu är jag som sagt HELT slut!! väntar på att far ska bli klar med maten bara så får vi se hur lång tid det tar innan jag somnar;) Det har föresten varit fettvarmt idag också(love), tyckte bara berätta det + att jag är sååå irriterad och arg, fast ändå inte... ee nää det lät konstigt, men aja.

Ha det bra!

Slänger in den här blden bara för att jag ÄLSKAR Chuck!!
xxo stina


Fredag finally!

Jag orkar typ inte skriva något idag för jag är sjukt trött men här kommer lite om vad som har hänt under dagen.
I skolan hade vi c-tid. Vi 9or hade en massa stationer med lekar förberedda för de nya 7orna. Jag Julia och Danne hade grodspottning(fråga inte ens) och det gick super. Det gjorde också att vi fick gratis godis, och det tackar men ju inte nej till i första taget:P När alla var klara samlades vi och vi fick glass av lärarna(de är så snälla).
Efter det hade vi lite lektioner och så slutade vi vid två. Då hoppade vi ner till staden och fixade lite saker och sen drog i hem. Det har varit fettvarmt idag föresten, vilket är en bra sak:)
När jag kom hem damsög jag..fast, jag tror inte att mor och far har märkt det de kan vara lite blinda bland.

go'natt!

xo stina

School's out for summer...inte direkt.

Första skoldagen avklarad då. Det var en rolig dag, det var extra kul att kolla på alla nya förvirrade 6or och 7or:P heheh neerå men stackars dem egentigen. Och så tänker man på att man var exakt lika förvirrad när man först började på en ny skola, haha.
Vi samlades som vanligt i aulan och sen gick vi till våra klassrum. Det har börjat en ny tjej i vår klass som heter Louise hon verkar trevlig, då gäller det bara att lära känna henne också.
Vi fick våra scheman och det var ganska bra faktiskt, bara en sen dag i veckan:D Vi fick också reda på att vi ska ta vanligt klassfoto och spexfoto på fredag! Å så snäll som Annika är så fick vi godis och vindruvor för att få en liten extra kick.
Vi slutade runt halv två och då stack jag, Danne och Julia ner på stan. Vi blev skiträdda när Jonathan skrämde oss men jag fyndade en liten brun mobilväska iaf och Julia ett par jeans. Vi gick till donken och drack lite milkeshake och då kom en läskigt weird gubbe och frågade oss om pengar och betedde sig som om han kände oss. Fett psycho.

Ikväll kommer Frida hem!! ÅÅ som jag har saknat henne:D hon kommer vara brun som en pepparkaka och så kommer jag, vit som snö(kanske inte snö då, men i alla fall).

xo stina

SKOLAAA!!

Aaaah idag börjar skolan!!ugh. Jag orkar verkligen inte gå i 2 hela terminer till fast det som lockar lite är ju att nu blir jag en 9a! Supero nu är jag en av de äldsta, den alla ser upp till(och inte bara för jag är längre)
Nu ska jag återgå till fixa mig och äte lite frukost:)

ciao
xo stina

24 hours

Gårdagen spenderade jag med Elin, Danne och Felle. De kom typ halv tolv och då stack vi till specce för att köpa lite frukt. Till lunch gjorde vi fruktspett, vilket blev delicious!  Vi spelade kort och då undre tiden kom vi på att vi skulle doppa frukten i choklad. Mums. Sen körde vi monopol, och det fattade Felle typ ingenting av. Hahaha det var så kul, speciellt när det skulle köpa varandras tomter.
Vi tog jättemånga roliga kort men när jag hade lagt in dem på datorn så var typ alla borta:( De vi tog ibörjan och de sista korten fanns men inte de däremellan...soo sad..
Idag är det branvakt som gäller igen, men jag och Danne ska på stan så Majsan får hänka.
Igår fick jag reda på att jag ska få en till liten kusin! Så Arvid ska bli storebror och idag fyller den lilla filluren 4 år och inte nog med det så fyller min andra kusin David också år, fast inte 4 då utan 15. GrattisGrattis till er två!!
Ikväll blire att åka till moster och fira 15 åringen.

här är i alla fall några av de bilder som inte försvann


see yah!

xo stina


Dannes Place








Lite bilder från när vi sov hemma hos Danne i Bie.
Felle var tyvärr inte med på någon mer bild än den längst upp eftersom hon var bakom kameran hela tiden;)

If you're a bird, I'm a bird..

Just nu sitter min kära syster och hennes vänner på ett plan på väg till Gran Canaria, OCH, jag är sååå avundsjuk! Men men sånt är livet. Hoppas de får det bra och har jätteroligt!
Nu sitter jag barnvakt i en halv timma till, då tänkte jag dra mig bort mot Julia och hitta på något skoj:D
Känner verkligen att jag måste hitta på något. Har typ suttit instängd på mitt rum i två dagar så jag börjar få lite panik.


Love ya sis!<3

xo stina

Gröna Lund






Igår åkte jag och min familj ut på en liten utflyckt! Eller det var i alla fall vad Majsan trodde:P
Vi åkte till Gröna Lund och överaskade henne! Maja fick det som en liten försenad födelsedagspresent.
Vi hade jättekul...förutom att jag var lite hängig.. Lustiga huset var det roligaste(det har jag alltid tyckt) och jag åkte Insaine för första gången!! den var jättekul!


Frida och jag sitter i andra vagnen!

ville bara berätta att jag var bäst på att skjuta! 47/50 möjliga poäng är inte dåligt;) tänk att jag var bättre än far min!:P

xo stina

Katrineholmsveckan

Hola!

På förmiddagen/eftermiddagen var Danne och Felle hemma hos mig, vi körde Just Dance tills vi var helt slut! och det känns typ i hela kroppen idag :P
Vid 6 tog vi cyklarna och drog ner på stan för att kolla på kk-joggen. När vi hade stått där och kollat ett tag öppnade sig himmlen och det kom världens skyfall(som aldrig slutade)! å inte nog med det, det började åska och blixtra som tusan också! Det var inte så kul precis. Alla stod och trängde under tak och det blev typ översvämning. Verkligen virvlar med vatten vid brunnarna. Så där stod vi och hejade, alldeles dyngsura och kalla.
Jag, Danne, Felle, Elin och Julia skulle ha sovit i tält i min trädgård men vi tänkte att vi skippa det och sov inne istället:P Aja men alla var inte så lyckliga som Elin, Felicia och Julia när vi skulle hem för jag och Danne fick cykla och snacka om att vi var blöta när vi kom hem! Man kunde bokstavligen hälla vatten ur våra skor och vrida ur våra jackor, skojar inte!
Senare när de andra hade kommit han vi spela lite kort, dricka varm choklad och kolla på en halv Harry Potter film innan vi somnade!;D

Idag innan frukosten kom Sara(som jag säger inte"orkade" va med igår). Vi kollade på Trassel och nu sitter jag här och nördar låtarna där ifrån!:P


xo stina


Pizzaaaaa


Hjälpen på kalaset var verkligen stor..hmm, vi åt upp typ all pizza så de "små" inte fick nån..upps, haha needå men nästan! ;D

Grattis Maja!♥

Sååå idag är den stora dagen för min lillasyster Maja för idag fyller hon 9 år! Grattis Grattis:D
Det firades med uppvaktning på morgonen(typ 07.45!), hon fick av mig och Frida Hitz for Kidz: Summer och så att hon kan göra egna vykort(som hon älskar). Av mor och far fick hon  Just Dance 2, Trassel, Slime och Lego. Majsan blev mycket glad och vi har typ tillbringat hela dan till att dansa, och jag ska säga det att jag är HELT slut! 
Just nu fixas det här hemma för snart blire barnkalas med barn i massor!! uh hur ska jag stå ut?!


 

xo stina

Kalas!

Nu har alla gäster åkt hem. Vi har haft kalas för Majsan idag eftersom hon fyller 9 år imorgon, och bara för att hon ska ha barnkalas då så firade släkten henne idag! Hon fick jättefina presenter och blev jätteglad:D



xo stina

Kajrocken!

Igår var det fullt ös vid Kajrocken kan jag ju bara säga, speciellt när Swingfly kom!!!!
Jag var där me mina underbara vänner Felicia, Danne, Sara och Julia. När vi kom dit typ halv nio var det inte några band som fångade våra blickar. Framåt tio kom Dödsdemokraterna på och jag måste säga de var as bra, fast de slår ändå inte Chameleon som var bäst!!!! 
Tretton minuter över tolv kom Swingfly på och det var fullt med folk!! Han var skiitbra live!!!





xo stina

Grattis Eliiin!!!



Grattis Elin!!!:D idag fyller du år, hela 15 år!! hoppas att du har det bra där borta i regniga London. :)




Vamos A La Playa

Idag har jag spenderat dagen med Danne, Julia, Felle, Elin och Sara, och efter många om och men så bestämde vi att vi skulle ha picknik(hur nu det stavas?), spela mini-golf oh bada. Vid tolvtiden cyklade vi iväg och vi visste inte riktigt vart, men efter världens omväg så hamnade vi i alla fall borta vid Lövåsen på någon kulle av något slag. Där fikade vi lite och Julia hade bakat scones:) Efter det var det tänkt att vi skulle vidare till mini-golfen men det var det ingen som orkade så vi drog ner till stranden istället. Det var det bästa på dagen, att få hoppa i vattnet!
Vi drog hem till Elin lite senare för att fixa lite låtar och för att säga goodbye för hon drar till London nu ikväll!!!!!
Men nu sitter jag barnvakt till lillsyrran, mor och far är och käkar på resturang för de firar deras 15e bröllopsdag:D


ha det bra!

xo stina 

Första Augusti tjugohundraelva

De här senaste dagarna har jag bara inte orkat blogga, det gör jag i uförsig inte nu heller menmen sånnt är livet ibland måste man göra saker som man inte orkar, som att jag måste ge mig ut och springa sen,uh.
Idag så har jag inte gjort så mycket,surprise! Men nu på eftermiddagen så drog jag, Majsan och far ner till Duve, vilket var tur för annars tror jag att jag skulle ha smält bort. Det är sjukt varmt!!
Aja men nu ska jag hänga med och lämna Majsan på fotbollsträningen, jag ska passa på att springa samtidigt. See Yah!!

xo stina

RSS 2.0