mommo poppo

Gårdagen spenderades men de bästa girlsen ever, nämligen med Felicia, Sofie, Frida och Majsan:)
Felicia och Sofie kom runt tolv och då hoppade vi iväg för att köra minigolf (vilket vi alltid brukar göra när de kommer på besök). Det blev ganska lyckat för jag vann!!!(stolt) men annars så blåste det skiit mycket, asså jag skojar inte. Efter det så gick vi vidare till Nobel för att käka pizza. Vi år tills vi vart helt proppfulla, men vi tyckte ändå inte att det räcktev så vi gick till Tempo och köpte varsin glass också, och det var ju inte det smaraste vi gjort.
Conny och Åsa(deras föräldrar) kom och hämtade dem strax efter bara för att de skulle kunna komma tillbaka igen ;) Nejmen när de kom tillbaka så hade vi jättekul som vanligt, vi körde, eller försökte köra, klockan till det blev middag. Senare körde vi "Pojke, Flicka, Fisk, Fågel", några olika staffeter av ngt slag, Familjegeni och så pratade vi om tsunamin i Tahiland, resor m.l.m(med lite mera) Det kanske låter lite tråkigt men vi träffas ju typ bara två ggr om året.

Nu tror jag att jag måste gå ner och äta frukost för Felicia och Sofie kommer typ vid tio!

xo stina 

ps. inga bilder just nu, men det kommer kanske lite senare på dagen!

27/7 2011 = En Solig Dag

Denna dag har jag(som igår) tillbringat med mina kära kompisar Julia, Felle och Elin!
Jag Felle och Julia var på förmiddagen nere vid Duve. Där solade vi och bada. Vi var ganska stolta när vi cyklade där ifrån för vi simmade mellan den stora och lilla bryggan hela TVÅ ggr. Vid lunchen drog vi hem till Julle, där fixade "vi" korv med bröd och till efterrätt blev det varsin megastor bulle!:D
Elin kom dit också och alla vi fyra bara flummade runt i några timmar.



xo stina


Summer Rain

Såå idag har jag haft en superdag!!
Jag var med Felle och Julle vid Duve. Vi badade och tog lite kort, och efter några misslyckade försök så bestämde vi oss för att bjuda in oss själva hos Elin;) Men, hon var inte hemma. Så medans vi väntade på att hon skulle komma hem så åkte vi till specce å köpte oss lite vitlöksbröd och kakor. Sen åkte vi till kyrkolekparken och åt upp våran "lunch" där, vatten och bröd är inte mycket men det är i alla fall något XD

När vi väl kom hem till Elin så bestämde vi oss för att göra pannkakstårta,yummy, så vi fick åka till specce igen för att köpa det som fattades. Det slutade med att vi gjorde rosa pannkakor. Tårtan SÅG jättegod ut, och det var den också, men efter första tuggan började alla må illa. Inte så lyckat!

Sen hoppade vi iväg till Elins mormor och morfar för att plocka bigaråer, men trädet var så högt att vi knappt nådde fast jag kom hem med lite i alla fall!




Rosa pannkakor med nutella, grädde och jordgubbssylt!
Rosa pannkakor med nutella, grädde och jordgubbssylt!


xo stina

It's A Beautiful Day

HejHej!

Igår kunde jag tyvärr inte blogga eftersom min kära syster kidnappade min dator, för hennes är sönder, men jag tänkte att jag skriver lite idag istället.

Igår hade jag en riktigt trevlig dag med mina vänner Danne, Felle och Julle. Vi var hemma hos mig, det var ganska varm igår så solade, hoppade på studdsmattan med vattenspridaren under och åt maltesers :)
Efter ett tag hoppade vi iväg ner till Duve för att vi skulle bada men det blev inte så mycket av det, vi var ganska lata om jag får säga det själv;)  När vi skulle bege oss hem så började det spöregna(OturOtur) men vi kom hem levande i alla fall(eller jag gjorde det åtminstonde:P).

På kvällen sen ,med två popcorn skålar i knät, satte sig hela familjen i soffan och kollade på Harry Potter!
Ett bra avslut på en riktigt bra dag!! :D




xo stina


A Drop in the ocean a change in the weather

Så idag var det tänkt att vi skulle på besök från Glommen redan på förmiddagen för att vi skulle på en liten utflykt till Gatstuberg. Men så blev det tyvärr inte för fadern i familjen hade visst druckit lite för mycket kvällen/natten innan och hade fått "migrän", så vi fick hitta på något lite senare.
Vid tre bar det iväg mot Ändebolsgård för lite fika:) och just då blev det helt plötsligt jättevarmt!
Själva Ändebolsgård är en bondgård men mycket djur. Och överallt sprang det runt massa tuppar och höns, de var jättesöta ;)


Efter det åkte vi hem till oss och hade lite kul:D Maja, Didrik och Fabian satte vattenspridaren under studdsmattan och tyckte det var jättekul och jag måste säga att det var det också!;)
Till middag hade mina föräldrar lagat en supergod kycklinggryta med spagetti.
 Jag och Frida körde lite Wii med Fabian medans de gamla satt och pratade och Maja och Didrik plockade körsbär.


Jag passade på att fota lite också;)

Aja nu tror jag bestämt att jag ska dra igång ännu ett avsnitt av Smallville, see ya!

xo stina

Roadtrip!

Idag väckte pappa mig vid åtta!! Vi skulle sätta oss i bilen och köra ända till Fyrudden, två mil utanför Valdermarsvik, för att hämta Frida som har varit i Harstena hos sin boyfriend.
Det var en väldigt tråkig och krokig bilresa dit, det var ju samma väg hem såklart men vi stannade till i Söderköping och tog varsin glass på Smultronstället!:D Glassen jag tog hette Blueberry Hill och var supergod! fast den var ganska stor och mättande så pappa fick äta upp typ hälften:P
När vi kom hem gav jag mig ut och klippte gräset,uh, det var ijuförsej skönt att få sträcka på benen efter att ha suttit i en bil hela dagen men också jobbigt för jag var så trött.



xo stina


Spontant Besök!

Igår bestämde min kära mor att hennes friend och hennes familj skulle komma på ett ganska spontant besök.
Pappa stod vid grillen runt halv sex när gästerna anlände. Jag, Hanna, Majsan och Agnes gjorde typ hundtrix på studdsmattan(haha, eller vad det nu va?). Klyftpotatis med kycklingspett stod på menyn, och var lika gott som alltid:) och till efterrätt blev det en limechokladkaka Majsan och jag bakade tidigare, och den blev en riktig sucsé måste jag bara säga;). Det var mycket trevligt:D Jag hoppas att Hanna klarar ännu en dag på sopptippen,heh, och grattis till Agnes som fyller 13 år idag!

Denna dag har varit ganska lugn ändå, mamma och jag drog ner på stan för att köpa bokplast men kom hem med betydligt mycket mer! Sen har jag bakat mazariner som jag hoppas smakar helt ok (men de ser ganska goda ut, ellerhur?)


xo stina


Lager 157 och Blåbärsmuffins

Så idag tillbringade jag och min familj eftermiddagen på Lager 157. Syrran övningkörde dit och tillbaka och jag satt och spände mig hela vägen, det var jätteläskigt, men hon var jätteduktig! :D
Jag fyndade två plagg, en pippitröja och en skjorta:) 

När vi skulle betala så tog det typ hundra år för i kön, precis framför oss, stod en (ee ja vad ska men säga) kvinna med sina typ hundra barn och det såg ut som hon hade köpt hela stället. Det tog i alla fall skit lång tid innan vi fick betala, och inte nog med det utan när vi väl fick betala så vare något fel på själva kortläsaren så det tog ännu längre tid.

Men nu håller Frida och Maja på att baka blåbärsmuffins och det är lite frästande att hjälpa till.. ;)

xo stina



Känn ingen sorg för mig göteborg..

Då har man kommit hem från camping semestern detta år! Den har tillbringats i Strömstad, Norge, Göteborg, Glommen m.f med familj och vänner :D


Strömstad camping

Holmenkollen i Norge



Familjen Dahlqvist i Hellner-Backen!

Det blev även en tur till Kon-Tiki muséet.

Mina kära systrar i huset i Kållered

Söta kusin

Hemma hos Dahlqvistarna i Lindome


Beachparty med Dahlqvistarna i Glommen.

Helvetesgapet i Fjällbacka

London










Harry Potter!!!!

     

åååhh nu har jag äntligen varit och sett den absolut SISTA Harry Potter filmen ever!
Frida och jag hoppade iväg till bion med Linda, Jocke och Ellen i går kväll och
jag kan bara inte fatta det är slut nu, HP filmerna har man liksom vuxit upp med.... sooo sad!!
Jag tyckte i alla fall att det var den bästa av dem alla, världens bästa än så länge.

Nu är det bara och vänta på den första delen av Braeking Dawn och den kommer också
(förhoppningsvis)  bli skitbra :D

xo Stina


Hola friends!

Nu har jag hjälpt stiniskorven med lite design och så. Såååå nu ska vi se till att hon kommer igång med bloggandet, right? Hoppas internet håller i sig nu framöver.......
Nej, nu ska jag återgå till mitt. Ha en bra fredag, love
/fridiskorven


raaaaawr

RSS 2.0