22.02


Har kollat klart på säsong 3 av Chuck igen. Jag började på den igår och det går ju bara inte att sluta, inte när man väl börjat i alla fall. Nu har jag skrivit nästan två sidor på deckaren, så det går framåt, stora framsteg jag gör va?;P Men nu ska jag skriva lite lite till sen blire sängen för mig. See Yah!

xxox stina


Ny header kanske?

Funderar på att göra en ny header. Den som jag har nu är ganska kall i färgerna, jag vill ha en som är mer varm, förstår ni? Som nu till julen till exempel, då ska det ju vara värme och kärlek. Så jag ska nog göra en lite mer julig nu till julen och sen byta tillbaka efter jul.

xxox stina

The Minute I Saw You

Tar mig en kopp varm choklad och pepparkaka. Det enda som fattas nu är snön som faller ner från den stjärnklara himmlen. Vi närmar oss julen och imorgon är det äntligen första december. Julkalendern börjar alltså imorgon! Då ska jag mysa i soffan med syrran i bara pyjamas, för det är ju sovmorgon imorgon. Åh vad jag älskar torsdagar!
Idag mådde jag lite bättre, ville helst stanna hemma en dag till men det var ju matte-prov och det ville jag ju inte missa. Det gick helt ok på provet, det var inte jättesvårt, men det fanns ändå några tal som jag satt ett tag extra med.
Funderar på om jag verkligen ska gå på träningen, med tanke på hur jag mår menar jag. Pappa tyckte att jag skulle skippa den och det kommer säkert att bli så. Jag ska ju träna imorgon också. Men jag kommer dessutom missa nästa träning eftersom att jag och Fridus ska åka och shoppa julklappar då, hmmm hur ska jag göra? knepigt knepigt.
Nä, nu ska jag nog fortsätta med deckaren innan jag glömmer bort den, jag och mitt minne alltså;)

Ha det gött!:D


xxox stina


I belived in you, I trusted you



xxox stina

29 November

Ligger hemma i soffan och är sjuk. Ont i ögonen och huvudvärk, samma som igår:( Mamma ska boka tid oss en optiker så vi båda kan kolla synen.
Jag kan inte sova... så jag har tråkigt. Har kollat på Three men and a baby, det är nog en av de bästa filmer som gjorts.


xxox stina

There is just one thing I need

Imorse vaknade jag med bultande huvudvärk och ont i halsen. Inte kul. Gick dock till skolan ändå, vilket jag inte ångrar. Fick bestämda platser på NOn, och de platserna ska vi nu ha på varenda jävla lektion! Ni kanske fattar att jag är lite arg:P Men jag fick inte världens bästa plats. Inte för att jag inte gillar personerna jag sitter brevid utan för att jag vill ju sitta brevid de bätsa vännerna♥ Allt blir mycket roligare då! plus att våran lärare skulle flytta isär de personerna som pratade mycket, men de personerna som pratar typ mest satte hon brevid varandra. Sooo Not Cool.
När jag kom hem satte jag mig med deckaren, och vid den har jag suttit hela kvällen. Fast jag har gjort klart engelska-läxan också, den är inte så bra, menmen;)

Ska öva lite till på engelskan och sen ska jag dra igång en film:) Ikväll blir det Justin Biebers: Never Say Never.
Åh förresten så upptäckte jag att min kära vän Daniella har bloggat!!!! Klicka på namnet för att komma till hennes blogg!
Good Night Fokes!

They can always make me smile!


xxox stina

Silent Night




xxox stina


Första Advent♥

Idag har jag gjort absolut ingenting. Har haft jättetråkigt...och när man tycker det är tråkigt att sitta vid datorn då är det illa.
Har skrivit klart min bokrecension, börjat lite på min deckre och nu kom jag på att vi ska prata om någonting på engelskan på tisdag och att vi har so-läxa till imorgon!:o OMG! inte bra.... får väl ta och börja på det nu kanske.

Har legat i sängen och kollat på film. En Dag fick det bli, den var bra och sorglig, lite förvirrande ibland kanske, men det gjorde ingenting.

Ska nog snart äta middag och jag har ingen aning om vad som står på menyn för kvällen. Innan det tror jag att jag måste röra på mig lite, får nog bli ett pass med Just Dance.

Glad första advent!:D


xxox stina


Vit Som En Snö



xxox stina

Love will be hard and hearts will be faking

Söte pöten Majsan ligger och sover i min säng medans jag sitter och nördar Moas låt When I Held Ya, den kommer jag aldrig tröttna på!
Har typ inte gjort någonting idag, fett skönt. Städat mitt rum, check. Promenerat bort till affären med Maja och pappa och så har jag tränat lite, men inte så mycket mer;) Nu ska jag hjälpa mamma och Maja att ta fram adventljustakarna/stjärnorna.



xxox stina


Just stay in this moment forever

Två saker: Jag längtar Jättemycket till julen för jag tycker det är såå himlans mysigt!♥ Men, grejen är den att jag vill bara så jättegärna åka utomlands just nu! Julen kommer ju väldigt snart. Jag menar det är ju typ exakt en månad kvar till självaste Julafton, men att åka utomlands är inte precis det nästa som står på mitt schema..:(
Men jag vill så jättegärna! Jag gillar inte det väder vi har så värst mycket... kan det inte bara komma lite snö.

  
  
  

xxox stina                                                  


Easy Come Easy Go That's Just How You Live

Tjoo! Har precis kommit ut ur duchen efter Volleyboll träningen (jag är lite långsam av mig:P). Det var faktiskt roligt idag, fråga inte varför, det bara var det;) Det började två nya tjejer idag, de var från Valla och hette Ebba och Malin. Trevligt Trevligt!
Skolan idag var inte så speciell, helt vanlig. Julle och Danne dissade oss HELA förmiddagen för att de var och hälsade på på KTC:( muppungar♥...och Sara är sjuk, inte kul inte kul. Fast jag Elin och Felle hade roligt ändå faktiskt!!:D När jag tänker efter var det väldigt lungt och skönt i skolan, för det var jättemånga borta. Höhö.

Pluggade när jag kom hem(stolt!:D) och sen kollde jag på filmen Abduction = en grym film, är bara ett måste!
Taylor Launter spelar huvudrollen och Michael Nyqvist The baaaad guy!
Ha de gött!



xxox stina

Make It Right

Har precis kommit hem från skolan och nu sitter jag med syster vid köksbordet. Hon är lite konstig...
Såg på teater i skolan, den handlade om Anne Frank och någon mer. Jag tyckte att den var bra och intressant. Hon som spelade Anne hette Caroline och det var hon som spelade Gabriella på High School Musical-musikalen på Göta Lejon! Fett Coolt;) Felicia blev helt crazy:P
Men annars då? Joo tillbaka i skolan som vanligt efter två riktigt grymma och sköna musikalveckor. Har haft galet kul! kan inte fatta att det är över:( Det blir mycket pluggande framöver, i alla fall för min del;)
Kom hem går efter två dagar i huvudstaden med familjen. Vi var och kollade på Romeo och Julia på Göta Lejon, den bästa musikal jag har sett, fast än den var sorglig var den helt sjukt bra! Sångerna var gamla låtar de bara gjort om texterna på och danserna var helt otroliga!
När vi kom hem bakade jag, med mina systrar och min mor, pepparkakor och lussebullar. Mums. Blir att fika på det lite senare.
Snart ska jag köra Just Dance med Fridisen:) ingen av oss orkar nämligen ge sig ut och träna:P (den meningen kanske lät lite konstig) Jag MÅSTE verkligen plugga sen!!!
xxox stina

On My Way.

Sitter på tåget till Stockholm med familjen. Ikväll blir det Romeo & Julia på Göta Lejon!:)


xxox stina

"We are all made of stars"

Sitter här och kollar på det senaste avsnittet av Gossip Girl:) Stack ut och sprang när jag kom hem och nu.. nu är jag trött;)

VI körde igenom hela musikalen idag igen. Det kommer vi göra varje dag framöver, eftersom att den har premiär på torsdag! Det var mycket bättre idag än i går och de hade fixat en Tv bakom kulisserna som det var direktsändning på, så att vi skådisar också kunde se. När mitt nyhetsklipp kom satt alla och asgarva, det var fett kul! Ann var såå himla rolig!



xxox stina
 

Volleyboll-cup

Lite bilder (och då menar jag lite bilder) från volleyboll-cupen igår:)


fyra glada tjejer efter vinnst!


xxox stina

Everyday I'm Shuffling

Idag var det faktiskt kul i skolan:) asså jag menar inte att det inte har varit kul de andra dagarna men idag fick vi göra mycket, inte bara sitta. Jag (eller inte jag, men Marcus) spelade in filmen som jag ska vara med i och så körde vi hela musikalen med alla låtar och danser, och lite virrigt blev det:P

När jag kom hem lekte jag lite med lillsyrran, hjälpte Frida med hennes redovisning och skrev på min bokrecension. Jag är fett trött så jag ska gå och lägga mig snart;) har inte riktigt tagit igen timmarna jag missade igår. Jag gick ju upp typ fem för att vi skulle till Sthlm och ha volleyboll-cup. Det var kul och vi vann en match!!:D wihoo

 
xxox stina

11-11-11 11.11

Nu är det HELG, äntligen, inte för att skolan är jobbig eller så, det är bara skönt med ledigt!
Första musikalveckan är över och det har varit jättekul, även fast det har varit mycket sitta och mycket vänta.

På söndag är det fars-dag och den får far fira i Solna för att kolla på volleyboll matcher, men det blir säkert kul ändå! Fast jag ser inte fram så mycket till matcherna...

Idag klockan elva över elva var det: 11-11-11 11.11, Feta coolt jue!!:D

Jaa men nu har inte så mycket mer att säga. Det var allt för mig, på återseende!;D


(weheartit)

xxox stina

Iphone 4S

Untitled-2i
Man kan vinna en iphone 4S på http://dennism.se/!!!

Grattis Grattis!




Grattis Grattis till min duktiga och bästa storasyster som tog KÖRKORT IGÅR!!:D♥ Jag visste att du skulle klara det! Älskar dig Puss.

xxox stina

,då blir man glad!:D

Okej så temaveckorna började idag och då betyder ju det att vi hade auditions idag också! Det gick faktiskt bra, det var inte lika läskigt (om man nu ska kalla det DET) som jag trodde. Även fast jag inte fick någon av de roller som jag sökte till så var det kul.
Det enda vi gjorde idag var praktiskt taget bara att sitta, sitta och vänta...länge. Så det har jag skapligt ont i ryggen av just nu:/

Om typ en vecka så har Breaking Dawn Part 1(den första delen av sista Twilight-filmen) premiär!! Längtar. Syrran ska gå på Twiday i Norrköping och jag skulle sååååå gärna vilja gå på den, fast här i stan, men jag har inte råd:(....eftersom att det kostar 300kr.


Försöööker att plugga lite svenska, men det går inte så bra...buhuu! Jag orkar inte läsa i antologi-boken..höhööööö. Aja det är bara att bita ihop! Tror att jag ska ta en liten paus och kolla på senaste avsnittet av Grey's Anatomy, då blir man glad!:D



På tal om ingenting, JAG VILL HA SNÖÖ!!höhö;)

xxox stina

OMG BESÖKARREKOOORD!!'



xxox stina

Temaveckorna....!!

De två kommande veckorna har vi temaveckor i skolan. Det innebär att alla nior kommer jobba med musikalen, som bl.a. jag har varit med och skrivit. Jag ska vara skådespelerska och jag vet typ vilka roller jag skulle vilja ha, men jag vill verkligen inte gå på audition! Men det får väl gå som det går;) Jag och Felle försöker komma på lite roller som vi kan söka om det inte går som vi tänkt, vi ska nämligen söka till samma;P
LYCKA TILL till oss!!!


xxox stina

Dahlqvist:arna

Har haft huset fullt de senaste dagarna. Farbror med familj har varit på besök från Göteborg, alltid lika trevligt!:)
Lilla kusinen är inte så liten längre, faster har verkligen blivit tjock och farbrors skägg har vuxit, nu kan man nästan tro att han är tomtens efterträdare;P
Igår samlades hela släkten från pappas sida här hemma. Det är alltid lika kul att träffa dem! Vi åt god mat, pratade och skojade, en normal släktträff alltså. Jag hänger alltid med de coolaste dock.... småttingarna. De är de enda som inte är jobbiga typ, plus att de är sötast!;)Älskar dem♥.

Idag åkte Göteborgsfolket hemåt..:( vilket aldrig är kul. Men förhoppningsvis är det en till liten gullunge man får träffa nästa gång!






xxox stina

Kollade nyss på första avsnittet av ELSAS VÄRLD!



Det går att hitta på tv3 play. http://www.tv3play.se/play/257208/?autostart=true

xxox stina

Här Kommer Lite fler blider från Sthlm










xxox stina

WeHeartIt




Rihanna 2011-11-01

Igår var världens bästa dag asså!!! Rihanna var fett bra! Mycket bättre live, man märkte inte alls att hon var sjuk dagen innan. Hon sjöng och dansade skitbra, och var jätteglad:D Förbandet var Calvin Harris! och han var också riktigt grym! 
Vi hade superbra platser, längs ner, så vi såg allt och alla. 
Vi åkte upp typ kvart över tolv och kom fram halv två. Då shoppade vi lite sen mötte vi upp med min far och syster och gick vidare till vandrarhemmet. Där fixade vi oss. Efter det gick vi och åt och drog oss bort mot Globen.
Det jobbiga var att det var en timme mellan Calvin och Rihanna så vi blev ju lite uttråkade just då. Men nu så här efteråt så kom man på att det var värt det, så det gjorde ingenting. 

(utanför Hollister)

(På vandrarhemmet)








Idag strosade vi bara runt i Gamla stan och fotade lite, men de bilderna har jag inte fått än för Elin är lite lat;)
Det var verkligen två av de bästa dagarna in my life. Det skulle inte ha varit lika roligt utan majne beste friends!♥

Ps. Fick reda på nu att Rihanna ställde in sin konsert idag igen! snacka om att vi hade tur igår!!!:D

xxox stina


En Hälsning från Olle till Elin Ryttare, min kompis!

Fett cooolt att Olle hälsar till Elin, MIN KOMPIS!!

Rihanna

Om ca fyra timmar sitter jag, med majne fine vänner, på tåget upp mot stor staden. Där blir det shopping och på kvällen RIHANNA!....om hon nu är frisk...! Gud, jag har längtat efter detta ända sen vi köpte biljetterna i januari/februari, vilket känns som om det var igår.
Övenattning blir det och imorgon blir det väl ännu mer shopping;)


xxox stina

RSS 2.0