Thursday, August 30th

Hola amigos! Hoy, no ha pasado tanto. Ha sido un día bastante normal si usted me pregunta... Ja, som jag just skrev, det har vart en ganska normal dag idag, om man utesluter världens skyfall som kom när jag skulle bege mig hem från skolan tidigare idag. Det var helt ortoligt, jag kan knappt förstå det! Alla vägar var fyllda med vatten, det blåste och vräkte ner, och så kommer jag där på min lilla cykel och är verkligen genomblöt. Jag kunde bokstavligen vrida ur mina kläder och hälla ut två deciliter vatten ur skorna, det är inte klokt! Jag har aldrig varit med om något liknande... Nu är det faktiskt helt skapligt väder ute och jag sitter och försöker lära mig engelska glosorna samtidigt som jag pluggar lite spanska. Det får gå som det går. 

Har inte så mycket mer och tillägga just nu, så vi ses!
 
xxox stina
 

Tisdag


Slutade extra tidigt idag! Alla på KTC slutade klockan ett för att lärarna hade något möte. Efter skolan spenderade jag äntligen tid med mina besties. Vi stack ner på stan där jag bytte ett par byxor jag köpte förra veckan. Felicia och jag stack hem till mig efter det för att fixa det sista till Julias och Elins presenter. När vi kommit hem till Julia så åt vi smörgåstårta och bakade en riktigt kladdig kladdkaka, såå good!  Till fikat firade vi Elin och Julia, de blev jätteglada för presenterna!
 
xxox stina
 
 

Åh, kära måndag...

Har nyligen kommit hem från Cirkusen och nu sitter jag och övar på engelska läxan. Mamma och pappa jobbar för fullt med att försöka sätta ihop min säng, som kom utan beskrivning... ganska skumt...
Cirkusen var helt klar den bästa jag varit på! Clownerna var awsome, jag skrattade skita mycket! Vi fick världens bästa platser också. Första parkett, vilket ledde till att vi blev helt nersprutade av clownerna som skulle "duscha". Haha, det var grymmt alltså! Det var dock en akrobat som gjorde sig lite illa... De var två stycken, den ena låg på rygg med båda bena upp i luften, den andra blev uppkastad av den andras ben, gjorde en volt och landade sedan på den andres ben igen. Haha, som ni märker är det svårt att förklara, han som blev uppkastad ramla i alla fall, men häftigt var det.
Min dag har varit bra, och jag har kommit på att jag inte gillar spanskalektionerna så mycket längre, vet inte riktigt om jag någonsin gjort det...
 
xxox stina
 

Ikea + Barnkalas

Idag klockan 09.00 bar det av mot Linköping, mot Ikea. The "main reason" varför vi åkte dit var för att försöka hitta lådor till min säng och för att köpa en ny säng och hyllor till Maja. När vi åke därifrån hade vi med en säng till Maja OCH mig! Pappa hade räknat ut att om han skulle fixa och göra iordning lådor till min säng, så skulle det gå på ungefär lika mycket som en ny säng. Därför bestämde vi oss för att köpa en ny säng istället. Vi kom också hem med en massa mindre saker, jag köpte bl.a. en ny lampa.
När vi äntligen kom hem, typ halv 6, så skulle vi iväg till nästa ställe. Min kusin Jesper fyller år om några dagar, så med grillat och tårta och presenter firade vi honom! Jag lyckades får en riktigt rolig video på när Maja drar Jeppe, som åker på inlines. Och efter dem springer Edvin och Ebba glatt och ropar; "Jag vill! Jag vill!", haha. 
 
Nu är jag så trött så jag tror att jag somnar vilken sekund som helst...Zzzzz....
 
xxox stina

Still Friday

 Klev innanför dörren för ca en timme sedan och var genomblööt!! Så nu har jag cyklat i världens spöregn två hela gånger. Hur lyckat jag egentligen?
Hade sovmorgon idag, vilket var riktigt skönt! Fast jag brukar egentligen inte utnyttja dem alls... jag går upp samma tid varje dag ändå. Haha, men jag gillar att ligga i sängen och bara tänka "jag kan ligga en liten stund till, ingen brådska", jag avskyr nämligen att stressa. Eller att bli stressad rättare sagt. 
I engelskan och svenskan hade vi test på vad vi kunde, och i biologin pratade vi om att vi skulle åka till TomTits och kolla på döda människor(....!)
När skolan slutade, klockan 13.40, gick jag ner på stan (observera GICK). Imorse upptäckte jag att jag hade fått punka på cykeln, så därför var jag tvungen att gå... I alla fall, på stan gick jag förvirrat runt och letade efter Anton på Åhléns och sedan gick vi och fika på C&L. Anton var en aning avundsjuk på att vi redan fått våra datorer, hehe. Han måste nämligen vänta ett tag innan dess, till den 12 september. På stan mötte vi Klara, lika glad som vanligt. Hon hade precis kommit in med tåget från Norrköping.
Väl hemkommen, så ringde mamma efter skjuts hem ifrån jobbet, så pappa och jag åkte och hämta henne i regnet. Nu sitter jag här, och himlen är blå. Pappa håller på med middagen, det står grillat på menyn, gött gött!
Jag är inte ett sådant stort fan av när folk skriver såhär, men just nu håller jag faktiskt med och det är ju trots allt fredag. Livet är allt bra ibland! 
 
xxox stina

Äntligen Fredag

Nu är det äntligen fredag! Jag ska snart ta mitt pick och pack och dra mig mot skolan, ville bara att ni skulle veta.. haha. Nej, men det är ganska tomt här hemma nu och det händer inte så mycket, så jag känner mig lite ensam. Men mer skriver jag kanske i kväll, see ya'll!!
 
xxox stina

Mac!

Glad tjej här, i dag blev jag äntligen ägare till min aldelles egna MacBook Pro! Har suttit i aulan halva dagen för information, det var roligt att lära sig så att man kunde komma igång med dem på en gång. Jag hade världens tur med min dator alltså. Det var väldigt många som var repade och flottiga på skärmen, efter deras tidigare ägare... Men min var superfin, helt ren och fräsh :) 
Min nya klass är jag helt nöjd med. Jag har inte riktigt kommit i underfund med vem jag umgås med än, men det löser sig nog. Jag saknar mina besties, att kunna ha någon som man står så nära, som man vet att man alltid kan gå till, att kunna ha någon att prata med om random saker och skatta med... och kanske åt, haha. Även fast jag känner typ hälften av alla sedan innan, känner jag mig som den nya tjejen som INGEN känner och ingen riktigt vill prata med... och det är ju inte alltid så kul. Jag har börjat umgås med en tjej som heter Jennie och hon är väldigt snäll, sen har jag ju Ebba, Tran och Matilda, m.f. :)
Vi hade ett "prov" på typ vad vi kunde i matten sista lektionen, och det gick väl helt OK. Jag märker alltid på sådana test hur mycket jag glömmer under sommaren, det är inte klokt hur mycket det är.. höhö. 
 
Nu tänkte jag ta mig ut och klippa gräset och försöööka bli klar innan maten, vilket jag tror att jag inte kommer, men men. Med det så avslutar jag då mitt första inlägg från min Mac.
 
xxox stina

...

A06lxrfccaa9bld_large
 
Tumblr_m8741iglii1rbo588o1_500_large
 
Tumblr_m936swdnpn1qbavgzo1_500_large
 
Tumblr_m79z1e3muc1qic1xmo1_400_large
 
 

ma semaine

Det blir lite luckor mellan alla mina uppdateringar, men det kommer några i alla fall. Jag vet nämligen själv hur jobbigt det är när folk inte uppdaterar...
Här kommer en liten sammanfattning på vad jag har gjort den här veckan (eller det blir ju förra veckan).
I måndags var det ju inte direkt ett superväder, men det gick ändå att hoppa i sjön. Det gjorde nämligen jag. Anton och jag tog våra cyklar ner till Djulö och hoppade i (!). Jag blev fett förvånad, för det var inte alls kallt! Det var mycket varmare än i luften och superskönt. Efter det sa jag goodbye till Anton och cyklade vidare till trafikskolan för att göra mitt syntest. Och idag fick jag mitt tillstånd! Jag får ju inte glömma att bästa Elin fyllde sexton år! I tisdags var det ju KK-joggen och jag lyckades ta mig ner till stan trots det dystra vädret. Precis som förra året så bestämde sig regnet för att komma just när milen började. Men vi stod där från början till slut. Väl hemma drack vi varm choklad och åt kantarellsmörgåsar!
I Onsdags fyllde min lilla plutt till lillasyster hela tio år! Och jag måste inse att hon inte är någon plutt längre... Hon fick sin första mobil och kan inte släppa taget om den. Jag börjar faktiskt undra om den har vuxit fast i hennes hand. Haha. På kvällen hade vi kalas, Majsan var glad och jag blev tjock av tårta och kakor, hehe mums.
I torsdags var det den nionde augusti och också den dagen Whitney Houston skulle ha blivit fyrtionio år ( ja, jag är nörd). Pappa och jag, Frida och Majsan gav oss iväg på vandring och sov i vindskyddet på Fagerön. Det var riktigt mysigt, mycket mysigare än vad det var förra gången vi var där. Vi hade riktigt fint väder och kunde äta frukost ute i solen. Pappa och jag tog oss till och med ett morgondopp.
Fredagen var då hemkomstdagen för oss och vi var trötta. Frida och jag stack iväg och tränade trots det och senare på kvällen var det barnkalas här hemma. Den natten sov jag riktigt bra kan jag säga.
Under lördagen var jag nere på stan och kollade lite, det är ju marknad nu under Katrineholms veckan. Jag kollade efter ett par svarta jeans eftersom mina sprack när jag skulle sätta mig i bilen, buhuu...haha. Jag är så klantig!
Igår, söndag var jag på utflykt med Majs. Vi packade matsäck och cyklade till Gatstuberg. Vi var fett stolta att vi orkade cykla upp för Gatstubergsbacken! Vi började även på ett projekt som vi blev klara med idag. En fotoram, inget stort men ändå. Vi målade den vit och satte snäckor på den, och det blev ett lyckat resultat!
Och till sist då.... Majas och min ram!
 
xxox stina
 

Grattis

I dag är det min kära mor och fars bröllopsdag, de har varit gifta i hela sexton år! Hur sjukt är inte det?! Grattis till dem, och jag har gjort ett porträtt av dem som bröllopspresent.♥
Nu har nästan hela familjen (alla utom mamma) precis kommit hem efter en springtur, och det känns riktigt skönt kan jag berätta. Tidigare i dag spelade vi bowling också. Jag vann hela alltet, fett stolt!
xxox stina

Whitney Houston

Har precis kollat på The Bodyguard with ma sis. OMG säger jag bara, vad bra den var asså! Jag satt typ och fick panik för att jag inte visste vad som skulle hända, GAH! Nu är jag typ kär i Whitney Houston och tänker se alla hennes filmer! Den är helt klart ett måste om ni inte redan har sett den, jag rekommenderar den starkt. Jag såg trailern till hennes sista film Sparkle som har/hade premiär i år, så den måste jag se! 
 
xxox stina

RSS 2.0