Happy New Year!

Nyårsafton idag och jag ska snart bege mig ut till Valla, där väntar lite tjejmys. Vi ses 2013!
 
stina

Disney on Ice

 
Var ju på Disney on Ice med systrarna i fredags, det var riktigt häftigt faktiskt! Det blev en rolig och mysig dag i Stockholm. Efteråt hade vi lite tid över så vi passade på att shoppa lite på rean. Igår hade vi besök av familjen Pettersson, och det var lika trevligt som vanligt! Vi åt god mat och spelade Rappakalja nästan hela kvällen, det var så jäkla kul, gud vad vi skrattade! 
 
stina
 
 

Mot huvudstaden

Drar till huvudstaden med mina favoriter för lite shopping och Disney on Ice. Adios!
stina

GOD JUL!

 
stina

Jullov

Det är den 20 december 2012 och äntligen jullov! Så himla skönt. Jag var någolunda frisk idag, så jag kände att jag var tvungen att dra mig till skolan idag, sista dagen och allt. Vi hade superkul! Vi hade det väldigt chill på lektionerna fram till lunch och sedan, fram till kvart i två, tävlade vi lite och fikade. Vid ca klockan 6 tog mamma och jag en promend till skogsborg för att vi hade blivit bjudna på en liten julföreställning. Den blev ännu en fika efter det. Imorgon drar jag och Nenna ut till Jennie för lite sleep over och på måndag är det julafton, vad mer kan man begära?! Just nu sitter jag och kollar igenom en massa NCIS-avsnitt, I lööööv it! Godnatt
 
stina

Yesterday

Var barnvakt åt de här sötisarna igår. Vi bakade pepparkakor, var ute och lekte i snön och gjorde en massa annat kul. Vi gjorde kanske tidernas snyggaste snögubbe också. Han heter Svenne och har glasögon. Det blev namnet Svenne eftersom att snö (som snögubbar är gjorda av, om det var någon som inte visste det) börjar på bokstaven "s", det gör ju Svenne också! Är det inte geniallt, det var Majsans idé om någon undrar... Och nu till något annat, gullisen Ebba som brukar vara så himla blyg, och inte kan vara utan sin mamma i två sekunder, gnällde inte alls , haha. Och sedan när Andreas och Helena kom för att hämta dem blev hon så arg för att hon inte fick stanna. Det var så jäkla kul att se, jag och Frida bara stod där och skratta. Tidigare under dagen drog Frida med mig ner på stan. Vi hittade ingenting av det vi skulle ha, och mina första tankar var "det här kommer att bli en låååång dag...", men till sist hittade vi typ allt i alla fall :) Jaa, allt detta bara för att jag inte orkar plugga.
 
stina

Ett ganska tråkigt inlägg.

Är hemma sjuk idag... Började må illa efter frukosten, har ont i ögonen och lite i halsen, inte bra. Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, men jag kände att jag behövde. Det är sista veckan i skolan och hur skönt är inte det? På fredag ska jag sova hos Jennie, in tha Valla, vi ska ha ice age maraton! Haha. Antar att jag borde fortsätta vila nu.
 
stina
 

Grief - 14/12 -12

Tänka att någon kan vara så sjuk i huvdet att gå in på en skola och skjuta små barn! De var i Majas ålder liksom, bara små pluttar... Det är så jäkla hemskt! Man kan ju sätta sig in i situationen själv, tänk om någon skulle komma in i ens skolan och bara börja skjuta så att ett 30-tal dör, och de här var ju som sagt ännu mindre... Det är så stört att det är svårt att förstå... Jag tänker på alla som har förlorat sina barn...
 
stina

Vart tar tiden vägen?

Bara två veckor kvar i skolan! Så hilma skönt det kommer att bli med lov, bara chill alltså. Fick det första julkorten idag, och jag blir alltid lika glad. Tiden har gått så fort, hela den här terminen har gått fort. Det är nästan lite läskig, vart har tiden tagit vägen liksom? Snart blir det väl sommar också... 
Igår var det premiär för skidåkningen i familjen. Vi åkte ut till Jättorp och det var superkul, fast jag fick skitont i armarna innan vi ens hade åkt hälften, haha. Puss.
 
stina
 

Torsdag, 6:e december

Fick sluta fem över ett idag, soft. Den här veckan har gått så fort, det är redan torsdag, fredag imorgon liksom. Vi har fått sluta tidigt eller haft jättelång sovmorgon hela veckan och det har varit så skönt! Direkt när jag kom hem gick jag ut för att fota lite, jag tyckte det var så fint med all snö i ljuset av solen som började gå ner(!). Jag ska nu sätta mig och plugga lite, men jag lär väl inte få någonting gjort eftersom att Maja och hennes högljudda kompisar precis kom innaför dörren. Det får väl gå som det går... Puss. 
stina
 
 
 
 

Snöstorm.

Vägen till och hem från skoaln idag var rena helvetet. Det var snöstorm och kallt. Det blåste som bara den, vinden och snön verkligen piskade i ansiktet + att man inte såg någonting. Inte kul alltså... Väl hemma i alla fall gjorde jag mig själv en kopp varm choklad, nomnom. Nu försöker jag få in svenskaläxan i huvudet, det är så tråkigt... öh. Ska väl ta och lägga mig snart, jag är så jäkla trött. Puss.
 
stina

 

Hej mitt vinterland, nu är jag här

Sitter under filten i mitt rum, dricker varmt och äter pepparkakor samtidigt som jag tittar på Hart of Dixie. Ute snöar det för fullt och det är rena vinterlandet. Det är så mysigt! Det jobbiga är dock att det är så kallt överallt, man går runt och fryser konstant! Känns som att jag har på mig precis allt jag äger, hoppas bara att jag inte håller på att bli sjuk... Puss och godnatt!
 
xxox stina
 

Väntar...

 
Sitter i min ensamhet och väntar på Jennie och Nenna. Vi börjar inte fören halv tolv idag, fett skönt ju! Dock var jag ändå uppe klockan kvart över sju för att kolla på julkalendern, hehe. Har passat på att städa lite så länge, det var egentligen ettan på listan av saker att göra över helgen, men så blev det inte riktigt...
Hajdååå!
 
xxox stina
 
 

Fotorunda med Dolf!

 
 
xxox stina

1:a december

Idag är det första december, and I'm lovin' it! Vaknade lagom till julkalendern och öppnade första luckan i chokladkalendern. Det blev en riktigt mysig frukost med familjen också. Sedan åkte Frida, mamma och jag ner på stan. Vi köpte presenter till Luca och Noel, fikade och träffade en massa folk. Jag hittade också ett snyggt armband. Vid två drog vi till tallåsaulan där Maja hade sin dansuppvisning, hon var superdukig och blir bara bätte och bättre. Nu på kvällen har Frida och jag bakat jättemumsiga lussebullar, som blir kvällsfika, och mamma har satt upp alla ljusstakar och julstjärnor. Det är sååå himlans mysigt just nu, med snön och allt! Imorgon är det första advent och jag känner på mig att morgondagen kommer bli minst lika mysig.
 
xxox stina

RSS 2.0