xxox stina

My latest addiction

 
 
xxox stina

Tisdag - blött och kallt

Sitter på mitt rum alldeles frusen, mina händer är allvarligt is! På vägen hem från skolan tidigare höll mina händer domna bort, gud vad ont jag hade i dem. Jag antar att man får skylla sig själv när man inte orkar ta upp vantarna i väskan. Just nu snöar och blåser det. Jag brukar oftast bli glad när det börjar snöa, men inte när det kommer sådan här snö, den är så blöt och jobbig. Nu ska jag nog ta och hämta en filt, sätta mig i sägen och kolla på NCIS, sedan måste jag plugga. 
 
xxox stina

Clothes

Detta är vad jag fick med mig hem från Norrköping.
 
xxox stina

El fin de semana

Har inte haft någon ork att uppdatera i helgen, så jag tänkte att jag skriver lite nu. Fredag kvällen spenderade hela familjen i bowlinghallen. Det var så hilmlans kul, jag kom på hur länge sedan det var jag discobowlade! Jag har fortfarande träningsvärk i hela underarmen, men det är det värt. Efter det åt vi mat från rhodos, vilket var estupendo! I lördags var jag och tränade en snabbis, sedan tog Frida och jag bilden och stack iväg till Norrköping. Där handlade vi lite julklappar och vi hittade lite andra saker också, det var typ rea i alla affärer. Kanske lägger upp vad jag köpte lite senare. I går var en ganska chill dag, jag gjorde typ ingenting. Satt och kollade lite filmer, bakade, fikade, gick på promenad och "hjälpte" Frida med hennes packlista. Det känns askonstigt att hon åker om ca 7 veckor och inte kommer komma hem på över ett år! Gud va tomt och tråkigt det kommer bli... Vi har alltid så roligt tillsammans, bara för att vi är så konstiga All The Time! Ni skulle bara ha sett oss igår, haha.
 
 
xxox stina
 

 

22 november - ZZZZzzzzzz

Trött tjej här! Hade typ den längsta dagen ever i skolan idag, eller det var i alla fall så det kändes. Vi håller på att jobba med vår debatt och det är väl kul och så, men det blir väldigt långtråkigt att göra det en hel dag. Tillslut fick vi i alla fall gå hem. Det först ajag gjorde när jag kom hem var att slänga mig i soffan, och där låg jag sedan i en timme och sov. Jag har varit trött hela veckan och just därför ska det blir hur sklnt som helst med helg, långhelg till och med. Blev precis klar med engelskan och måste sätta igång med spanskan nu, så jag antar att jag tar och gör det.
 
xxox stina

18 november

Då var det söndag igen och det grå, tråkiga vädret säger allt. Igår hade jag den mysigaste kvällen på länge. Hela familjen var hemma, vi satt och skrattade och kollade på TV hela kvällen. Magnus Uggla berättade i Så Mycket Bättre att han skrev en låt till sin dotter och att tiden redan går så fort, så varför vill man att den ska gå fortare, och min pappa tjatar på oss om det hela tiden också, det var lite kul tyckte jag. Jag tyckte att Miss Li gjorde den  skitbra! Frida och jag var ute och sprang i mörkret, vilket var fett scary, och som belöning(och för att jag följde med henne) köpte hon en B&J till moi♥. Det är sådant som bara händer en gång. Tidigare på dagen var Maja, Frida och jag nere på stan och köpte julklapp till mamma och pappa. Jag passade på att köpa en enkel, svart, jätteskön tröja också. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, blir nog bara en slapp dag med film och glass.
 
xxox stina
 

Jag och mina popcorn, 14 november

Sitter och myser i sängen med ett avsnitt av NCIS och popcornen från igår/natt. Jag blev riktigt förvånad över hur pigg jag var när jag vaknade imorse, jag försökte verkligen att somna om, men det gick bara inte. Filmen var i alla fall superduperbra!! Det kunde inte ha blivit bättre, och jag funderar starkt på att gå och se den igen. Skoldagen idag var ganska kort, eller den var lika lång som den brukar vara, men vi hade bara en riktig lektion: idrott. Fett soft. Fysikprovet gick väl skapligt, det vi har hållt på med nu fattar jag betydligt mycket bättre än det innan. Frida och mamma har varit i Stockholm (Americano) hela dagen och de borde komma hem snart. 
 
xxox stina

Breaking Dawn part 2

GAH! Om ca två timmar börjar part 1 och sedan om ca fyra och en halv timma har det äntligen blivit dags för det som jag har längtat efter i ett halvår, Breaking Dawn part 2! Jag hoppas bara jag kan hålla mig vaken. 
 
xxox stina

Bored

Sitter här i min ensamhet och försöker (observera försöker) trycka in all fysik i huvudet. Jag kan påstå att det inte går så himla bra, det finns miljoner saker jag hellre skulle göra just nu. Skoldagen har varit som vilken annan dag i veckan, jag längtar till på måndag nästa vecka när vi ska åka till Stockholm, det ska bli superkul! Jag kände att jag behövde ett litet break, men jag tror nog att det har blivit att ganska långt break nu, höhö. Ja, jag har inte så mycket mer att berätta, så jag ska nog ta och fortsätta med fysiken...
 
xxox stina

Världens bästa pappa på fars dag!♥

Söndag kväll... Och det blir en lång dag i skolan imorgon... Det låter inte så lockande precis. Jag håller på och förbereder mig inför redovisningen imorgon och jag måste verkligen börja med matten snart. För någon timme sedan kom vi hem från mormor och morfar, där det bjöds på fars dags fika. Scones, te och pepparkakor, riktigt mumsigt. Innan vi åkte klippte Frida mig! Och nu klipper jag henne...typ. 
Igår tog Frida och jag en promenad ner på stan och köpte present till pappa, efter det begav vi oss till duveholmshallen för att kolla på Majas fotbollscup. 
 
xxox stina

 

What a wonderful world.



Typ så här har hela eftermiddagen sett ut för mig... nu kan jag äntligen sova! Tagga prov imorgon.

xxox stina

Tisdag, 6 november

Jag skulle vilja vara uppe hela natten och följa presidentvalet, jag hoppas verkligen på Obama! Jag har pluggat sedan jag kom hem, och jag måste säga att jag börjar få till biologiuppsatsen, super. Imorgon ska jag/måste jag verkligen pugga hela eftermiddagen till kemiprovet! Sista chansen...
Tog med mig Maja ut på en promenad efter att jag lärt henne hur man skriver ekvationer, haha, det gick faktiskt förvånadsvis bra! Aja, kanske ska ta och lägga mig nu. Go'natt.
 
xxox stina

KALAS

Igår var hela familjen och firade min söta kusin som har fyllt fyra år! Han blev jätteglad för kassaapparaten han fick utav oss och lekte med den hela kvällen. När tårtan äntligen kom fram blev han typ hyper och kunde bara prata om den, haha. Och nu har jag lärt Ebba att säga supercalifragilisticexpialidocious, fett stolt. Det är inte varje tvååring som kan säga det inte!
 
xxox stina

RSS 2.0