Fredaaaag!

 
Den efterlängtade fredagen är äntligen här! Trots att fredagar alltid är efterlängtade så var jag ändå inte så taggad inför skoldagen. But I was proved wrong, dagen visades sig bli jätterolig! På svenskan håller vi på med en massa "redovisningar" och det är verkligen superkul.
Idag så har ett nytt Glee-avsnitt kommit ut och det första avsnittet av den nionde säsongen av Grey's Anatomy har också kommit ut. GAH!
Funderar på att göra klart läxorna idag, så slipper jag dem på söndag... men jag vet inte. Men nu ska jag visa Maja och hennes kompis hur man viker en fin näckros med servetter, bye bye!
 
xxox stina
 

Hello dudes

Onsdag eftermiddag, sitter vid köksbordet med Maja, dricker varm choklad med vispgrädde och kollar på Dallas. Låter ganska härligt, i alla fall om man bortser från det faktumet att jag har en massa plugg på en trave brevid mig...
Skoldagen var completely normal, kort dag med tre lektioner, började halv tio och slutade tjugo i två. FIck reda på resultatet av min kemi labrapport, fick full pott, så jag är skapligt glad just nu. Första inlämningsuppgiften liksom!
 
Nu ska jag ta och koppla på hjärnan igen, ett tag i alla fall.
 
xxox stina

Klar med fysiken så nu blir det GLEE!

 
 
xxox stina

Måndag...

Ja kära vänner, idag är det måndag... Asså jag fattar inte varför det måste vara så långt från måndag till fredag när det bara är två dagar emellan fredag och måndag. Jag känner mig inte så pigg heller, har ont i ögonen, fryser och är snuvig. Får se hur lång den här dagen blir för mig... Men jag hoppas att det blir bättre lite senare!
Snart ska jag bege mig mot skolan, där matten väntar. Det är så skönt med sovmorgon på måndagar, fast vi slutar dock kvart i fyra, men men man kan ju inte få allt :) 
 
xxox stina

Lite såhär på kvällskvisten

Sitter just nu och kollar på Svenska Hollywoodfruar, det är så jobbigt att det sänds exakt samtidigt som House. Snart ska jag ta och gå ner till vardagsrummet och kolla på dobidoo med min familj. 
Skoldagen var som vanligt, fast det var en ganska chill dag ändå, det var liksom inte så mycket "jobb" eller vad man ska säga, hehe. Min förkylning är på bättringsvägar och jag vill verkligen och känner behov av att träna, så jag får se hur jag känner mig imorgon. Förhoppningsvid superbra! Det var nog allt för idag, see ya'll later!
 
xxox stina

Coco with marshmallows


Kände mig förtjänad en kopp varmchoklad med marshmallows ikväll. Inte för att jag har gjort något speciellt eller så, men jag har riktigt ont i halsen för tillfället. Jag diggar verkligen min fina "Bitch of the year"-kopp som jag fick av Sara för några jular sedan. Undrar hur hon har det uppe i Falun? Jag har inte haft någon kontakt med henne på ett tag nu.
Det var skolfoto-dag idag! Personligen kändes det som att fotona kommer att suga, men men vad kan man göra nu liksom? Skolkatalogen, som är roligast att få hem, kommer förmodligen dröja till januari... Det har den gjort alla andra år i alla fall, men det är väldigt många klasser att fotografera på fyra skolor. 
Jag har kommit på att jag vill se en film som heter "Les Misérables" med bl.a Anne Hathaway. Den har dock inte premiär fören den artonde januari nästa år, den är säkert värd all väntan.
 
Nu ska jag fortsätta med engelskan och spanskan ett tag till. Bonsoir!
 
xxox stina

@Never forget 9/11


Power walk med Felicia i regnet


Tisdag

Nu är jag hemkommen från tandläkaren, och jag fick med mig en tandborste och en bok hem. Min fina vän Kristina fyller år idag, grattis grattis! Imorse vid klockan sju så lyfte planet som ska ta Becca till Australien. Hon ska vara där i ett år! Tänk er, riktigt långt bort och riktigt lång tid! Pappa och hamnade i en liten diskussion om tidsskilnder, får se om jag kan dra mig ur den för jag ska ut och gå med Felicia aldelles strax.
 
xxox stina

Första dagen i veckan

Dagen idag blev fövånadvärt bra! Fast att vi slutar kvart i fyra på måndagar känns det aldrig som det, och det är riktigt skönt. Ja, allt har varit bra helt enkelt! Förutom att Jennie och jag kände oss jättetröga på fysiklabben, vi fattade verkligen ingenting... Det var inte det att labben var svår, utan det var bara vår allmänna tröghet som hade knackat på. När jag kom hem slog det mig hur man skulle göra, och då skrattade vi bara åt det. Haha. 
Jag hade tänkt att vara duktig efter skolan och träna i dag igen, men eftersom att jag gjorde det igår kände jag inte att det var nödvändigt. Jag ska försöka få med mig Felicia på power walk imorgon istället, och hoppas att hon inte har något för sig just då. Med det så säger jag go'natt och vi hörs kanske imorgon!
 
xxox stina

Söndag

Idag är det söndag, vilket betyder skola imorgon. Jag känner verkligen inte för skola just nu... jag längtar efter höstlovet! Jag pluggade enda fram till tre, men jag vet inte riktigt vad jag gjorde för jag kunde inte komma på vad vi hade för läxor. Not so good. 
Strax efter fem stack jag iväg och träna efter att ha skjutit på det hela dagen. Och gissa vad?! Efter middagen begav sig pappa och jag ut och övningskörde för först gången!! Det var så himlans kul och lite lättare än vad jag förväntat mig. Så nu får vi se när det blir nästa gång, hoppas någon gång i veckan!
Trött har jag varit hela dagen. Vi var på fest igår, mormor och morfars guldbröllopsfest (med 60-tals tema), det var superkul och mysigt med släkten. Mormor och morfar fick en resa i present. Imorgon åker de till Turkiet och blir kvar där i hela TRE veckor, fett fuskigt, jag vill också!
Nu ska jag sova, go'natt.
 
xxox stina

Friday, I'm in love

Det har äntligen blivit fredag igen! Det firar jag med lite lyxmüsli, haha nejdå, gud vad tråkig jag är... Sitter och väntar på att lillsyrran ska komma hem, och eftersom att slutade för över en timme sedan börjar man ju undra... Min plan var att sätta igång med allt jag har tänkt att göra, men jag är alltid så slut när jag kommer hem efter skolan...skuck.. Jag måsta laga en gammal 60-tals klänning som jag ska ha på mg imorgon på festen, städa mitt rum och en massa annat. Jag orkar verkligen inte göra det där "massa annat", men någon gång måste det ju också det bli klart. Aja, jag får väl ta och sätta i gång. Jag känner att det blev ett, som jag skrev i början, väldigt tråkigt inlägg och kanske lite... jaa, tråkigt helt enkelt. Haha! See yah fokes!
 
xxox stina

Vad är det för dag...? ONSDAG!

Hemkommen från skolan, där vi avslutade dagen med idrott. Jag har varit trött och seg hela dagen, nu orkar jag inte röra på mig... ända ska jag låta Frida släpa med mig ner på stan en stund, buhuu....Jag vill sova..!
Ska väl dra nu, innan Frida blir allt för arg på mig. Bilden bjuder jag på för tillfället.
 
xxox stina

Evening post

Så, just nu är jag väldigt trött, men jag tänkte att jag kunde köra på en uppdatering innan jag somnar. Jag känner att jag redan blivit så kallad "skoltrött". Jag har inte riktigt kommit in i alla rutiner än, så för hoppningsvis blir det bättre snart. Skoldagen idag kändes som om den aldrig skulle ta slut... men bara på grund av att vi har lunch så tidigt och flera lektioner efteråt. 
När jag äntligen kom hem gjorde jag mig själv en blåbär/banan smoothie, såå gott säger jag bara. Hehe. Maja och jag satte oss och kolla på Barbies "Prinsessan och Tiggarflickan", lite pinsamt är det att jag fortfarande kan alla repliker och sånger, men men, vad ska man göra liksom?
Efter middagen satte jag mig i min sköna säng och gjorde klart matteuppgifterna. Efter ett tag kom pappa in med lådorna till min säng, så jag passade på att plocka undan lite saker från mitt skrivbord som inte alls ska vara där. Jag vet fortfarande inte hur det kommer sig att just jag ,som har så svårt att göra mig av med saker, ens äger så mycket grejer.
ÅH, jag blev jätteledsen imorse när jag såg att House (som började idag) och Hollywoodfruar visas vid exakt samma tidpunkt!! Jag tog ett beslut tillslut, och det blev så att jag satte mig framför kanal 4 och House den här gången. 
Det blev ett väldigt virrigt inlägg utan ett sammanhang, men som sagt, jag är väldigt trött. Go'natt!
 
xxox stina

RSS 2.0