It's everything you wanted, it's everything you don't

 
Åh titta vad som kom ut idag!! It broke my heart...Så sorgligt... vill inte att det ska vara över, men jag längtar så HÄÄÄÄÄÄÄR mycket ändå!
 
stina

måndag, 26 augusti

Då var första dagen på skolvecka número dos avklarad. Att både måndagar och tisdagar har blivit lååånga dagar den här terminen är inte så jättekul, men jag ska inte klaga med tanke på att onsdagarna är väldigt korta. Det är jätteroligt att få träffa alla kompisar varje dag igen och det är nog det som är mest kul med skolan om jag ska vara ärlig. Aja skolan har precis börjat och det är 60 dagar kvar till höstlovet (ja, jag räknar), sedan är det inte långt kvar till jul vilket betyder att det snart blir februari och då får jag träffa FRIDA igen!! Gud vad tiden rinner iväg, lite läskigt fort...
 
stina

Kalmar - del 2

stina

 
 

Kalmar - del 1

 
 
stina
 
 

Lördag, 10 augusti

bild från Björkö
 
Denna dagen startade med springrunda i Forssjöspåret med mamma. Där efter åkte vi och köpte kinamat som vi, när vi kom hem, satte oss ute i trädgården och åt. Jag har spelat minigolf och sedan spenderat kvällen vid lokstallarna med Maja, mamma och moster.
 
stina

Maja 11 år

Idag blev min söta lillasyster 11 år! Hon väcktes av sång, paket och Frida på skype. Sedan har hon spenderat dagen hos mormor och morfar eftersom att pappa åkte iväg till Sälen idag och för att både mamma och jag jobbar. På kvällen blev det ett restaurangbesök och en liten tripp ner till Djulöallé för att kolla på triathlonet. När vi sedan kom hem satte vi oss i soffan, under filtar och kollade på film. Och om man bortser från det faktum att det har vräkt ner regn hela dagen så har det varit en riktigt bra dag!
 
 
stina

Måndag, 5 augusti

Hemkommen från jobbet som avslutades med lite kladdkaka och glass. Yummy. Jag är ganska trött även då jobbet inte är så värst ansträngande, därför är det skönt att man slipper ta med sig jobbet hem som man gör när det är skola. Längtar verkligen inte till skolan börjar... sommarlovet är alldeles för kort. Och så avslutar jag detta inlägg, hejdå. 
 
stina

Gårdagen

Det är redan augusti!! Tiden går bara FÖR fort! Jag har nu klarat av min första jobbvecka och jag har absolut inget att klaga över. Jag och Elin (tjejen jag jobbar med) fick sluta 45 minuter tidigare igår, så vi tog en runda nere på stan innan vi begav oss hemåt. Idag har mamma och pappa varit gifta i hela 17 år och det firade vi igår kväll med ett restaurangbesök på Stadshotellet. Jaa och jag hade förövrigt namnsdag igår också, thihi! 
 
stina

RSS 2.0