23.23

Hej hallå! Dagarna här i SF bara rullar på och imorgon är det redan fredag (hemma är det väl redan fredag, I guess). I vilket fall, vi turistar och har oss för fullt här borta, och har redan hunnit med en del. Idag besökte vi Alcatraz, riktigt coolt!
Blabla babla bablaa bablaaaaaa......
 
Haha jag försöker verkligen låta som Stina men jag gör inget bra jobb... Hon ligger för stunden och sover, medan jag inte riktigt lyckats blivit trött ännu (är ju inte direkt jetlaged som de andra). Det ska bli riktigt kul att se vad hon säger när hon upptäcker att jag knäckt hennes kod, loggat in och skrivit detta, haha. Jag är bara trött på att klicka in på hennes blogg varenda dag och mötas av en uppdatering med status noll. SÅ JAG HAR TAGIT SAKEN I EGNA HÄNDER :D heheh

Det får duga för denna gång - borde verkligen lägga mig nu. Godnatt på er!
 
//Frida, för er som inte fattat det
 
 

In San Francisco

 
OCH HÄLSAR PÅ FRIDA!!!!

SOMMARLOV

Nu är det äntligen sommarlov! Vi hade fotbolls- och kubbturnering med cheerleading i skolan och vi var helt klart bäst i cheerleadningen. Dagen avslutades med sång, stipendieutdelning och ett litet tal av rektorn i aulan, sedan kunde vi äntligen åka hem. Vädret har varit VÄLDIGT växlande och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, men nu börjar sommarn på riktigt och varmt, fint väder vill vi ha! Om några timmar ska jag och några från klassen dra till Stadsparken och äta, dock andra dagen i rad för mig men jag klagar inte...
 
stina

Onsdag, 12 juni 2013

Idag är det onsdag och i övermorgon är det fredag och SKOLAVSLUTNING! Sommarlovet är snart här liksom! Efter skolan drog nästan hela klassen ner till Djulö och spelade volleyboll, åt glass, och badade i det fina vädret. Det blev årets första dopp för mig, fett stolt! Och efter ett antal timmar på stranden cyklade vi hem. Väl hemma så var jag jättehungrig och jag kom precis i tid till den sp kallade "middagen" för kvällen. Maja, mamma och pappa var på bränbollskväll på Majas skola, så det blev ingen "riktig" middag. Jag klippte sedan gräset och nu är jag helt slut... Och därför ska jag sätta igång ett avsnitt av PLL. 
 
 
stina

20 ÅR

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min kära systers fördelsedag! GRATTIS GRATTIS OCH HOPPAS DU FÅR EN SUPERDUPERBRA 20-ÅRSDAG!! Du är världens bästa och finns alltid där för mig. Jag älskar dig och saknar dig så! ♥ Bara 13 dagar kvar!!  
 
stina
 
 
 

Sommarvideo

Min första video!


Nationaldagen

Nationaldagen spenderades med tjejerna ovan. Vi bakade rabarberpaj och åt melon. Vi spelade kubb, ritade på gatan och till slut höll vi på att få solsting så vi bestämde oss för att ha vattenkrig. Det var så himlans kul och man blev så himlans blöt tack vare Matilda. Jag förstår fortfarande inte hur hon lyckades hålla sig så torr... haha!
Det var verkligen en riktig, varm sommardag med underbara vänner ♥
 
stina

RSS 2.0