What a wonderful world.

I am tired, my eyes are hurting and above it all my muscles are sore. I have to study. Bye.
 
stina
 

My weekend

So... idag är det söndag, vilket innebär att det är måndag imorgon. Jag är faktiskt ganska taggad inför den här veckan, men jag vet inte riktigt varför eftersom att vi har fysikprov på onsdag. Det är nog säkert för att påsklovet börjar på fredag, jag längtar verkligen! Jag har inte gjort så mycket idag, varit och handlat, fixat lite på mitt rum och varit och tränat med Tran och Nenna. Vi körde bodypump och vi var helt slut efteråt, Hej Hej träningsvärk... och jag som precis blivit av med min. Igår kväll var hela familjen ute och åt på restaurang, pappa blev bjuden eftersom att han fyllde år i torsdags. Det var supermysigt! 
Det blev inget skypande med Dolfen idag... Hon befinner sig just nu i ett stort sommarhus någonstans och där finns det inget internet, men vi kör imorgon istället! 
 
stina

- BEAUTIFUL -

 
stina

Tisdag - 19 mars

Sitter här i min ensamhet och pluggar till matteprovet. Maja kom precis upp med lite mjölk och kaka så jag ska väl ta ett lite break snart. Förövrigt är jag riktigt trött efter idrottslektionen idag. Vi sparang fram och tillbaka i tjugofem minuter och det var rena pinan att gå hem efteråt. Just nu längtar jag efter sängen... så jag kommer nog gå och lägga mig tidigt. Bye!
 
stina

Måndag - sovmorgon

Nenna räddade typ hela min dag idag! Mattelektionen var inställd så vi börjar halv tolv, så jäkla skönt!! Jag lovar om inte Nenna hade sms:at mig skulle jag sitta och tjura i skolan just nu, haha. Men istället sitter jag här hemma och har sällskap av morfar:) Ärligt talat känns det lite ovärt att gå till skolan till klassrådet eftersom att det håller på i typ tio minuter och sedan är det lunch, men vad ska man göra...? Ska väl ta och plugga lite till matteprovet nu... Shalom my friends!
 
stina

Miss u

Jag saknar min fina, tokiga syster! ♥ Bara 97 dagar kvar nu!
 
stina

13 mars - ledig

Det var så jäkla skönt att vara ledig idag! Inte för att jag fick sova så mycket längre, men ändå. Dagen började med att jag vaknade och såg att det snöade ute... SNÖ LIKSOM! Det är man ju lite trött på just nu, jag vill ha VÅÅÅÅR! Det andra som hände var att strömmen gick... men som tur va hade vi en farbror här hemma som kunde fixa det. Jag var ju on Maja-duty idag och vi hade riktigt kul. Vi drog er på stan och köpte lite saker, bland annat en present till pappa, och sedan när vi kom hem gjorde vi våfflor. Det var supergott!! Nu på kvällen har jag gjort lite läxor och kollat på NCIS, men ska jag sova. Go'natt!
 
stina

Tisdag

Idag var jag äntligen med min kära Kristina! Vi satt mest och pratade och var allmänt flummiga, as always. Det blir alltid sådana glapp mellan de gånger vi träffas, vilket är synd, men nu har vi i alla fall bestämt att vi ska gå på bio. Oh yeah. Skoldagen gick skapligt fort med lite spanska, lite matte, lite sam och lite kemi. Och så hade vi ju idrottsprov också, men det var rätt så enkelt. Imorgon är vi lediga! Så himlans skönk asså, det behövs verkligen känner jag. Jag får väl se vad jag hittar på, men jag är on Maja duty också så det blir väl inte så mycket antar jag. Just nu är jag så jäkla trött så jag blir väl inte uppe så länge till... Vad kan jag säga? Jag lever ett tufft liv, haha. Sleep tight!
 
stina

tors. 7 mars

Gosh, I am so tired! Jag har precis kört klart dagens cogmed-träning, och jag måste säga att det går bättre och bättre, men jag blir dock lika trött varje gång. Mamma har syjuntan här ikväll och de har ockuperat hela nedervåningen. Pappa och jag fick äta lite snabbt förut, innan gästerna anlände. Och vi fick absolut inte röra någonting, haha typiskt mamma. Igår låg jag hemma sjuk och jag hade nog gjort det idag också om vi inte hade haft prov. Dagen flöt på ganska bra i alla fall och nu sitter jag här med den dumma huvudvärken som inte vill försvinna... Jag tror att jag snart ska gå och lägga mig, men först blir det ett avsnitt av NCIS! Puss.
 
stina

Mina kära byxor...

Buhuu... MINA BYXOR SPRACK! Inte kul... De sprack när jag skulle ställa mig på en stol... på baksidan av låret. Jag bestämde mig för att göra ett par shorts av dem och dåå --> bilden längst upp till höger, haha! Ja, så gick det till när jag sa farväl till mina favoritbyxor... men ja ä inte bitter!
 
stina

lördag - andra mars

 
my day
 
 
stina 

RSS 2.0