Fredag!

Nu är det äntligen helg igen! Som jag har längtat! Det är bara två veckor kvar i skolan och bara tjugotre dagar kvar tills vi åker till Dofen!!! Skolan såg ungefär ut så här idag: började dagen med spanska följd efter engelska där vi kollade på film. Efter filmen gick brandlarmet, det innebar att engelskan slutade tidigare och vi fick äntligen lunch. Kemilektionen gick väl lite som det gick, med tanke på att det kom inspringandes en massa högljudda, glada och spralliga studenter hela tiden, hahaha, så tillslut låste vi dörren... fast det stoppade ändå inte dem från att skrika och banka. Hahah jaa det var lite kul faktiskt! På fysiken satt jag som ett frågetecken och ville bara sova. Jag är jättesugen på chokladtårta och känner mig så lycklig över att jag inte behöver plugga någonting i helgen! 
 
stina

Lördag 25 maj

Halloj! Det var ett tag sedan jag tittade in här, så jag tänkte att det var på tiden. Jag har haft det ganska fullt upp med alla nationella prov, och vi är fortfarande inte klara! Idag är det lördag och för ett tag sedan kom jag hem efter att ha varit och kollat på Majsans dansuppvisning, hon var superduktig! Innan det var jag och Felicia nere på stan, vi åt munkar och letade presenter till våra kära mammor. Nu ska jag fika på lite bullar och chilla lite. Ikväll bär det av mot Laggarhult och familjen Pettersson för lite mat. Le'hitra'ôt!
 
stina

Candy

Lite godis kan man allt unna sig när man är sjuk...
 
stina

Cover

Jag älskar den här covern av Boyce Avenue och Fifth Harmony.
 
stina

Long weekend

Då var det slut på den härliga långhelgen så det är skola imorgon. Torsdagen började med en power walk i solen med Tran och fortsatte sedan med lunchgäster från Stockholm. Fredagen spenderades tilll största del nere på stan. På kvällen var det tacomys hemma hos Felicia med tejerna. Igår, lördag, stack jag, Julia och Felicia ut på en riktig långpromenad som ledde oss hem till Julia för en rundtur i hennes nya hem. På eftermiddagen bjöd min kära moster mig och Majsan på fika nere vid Djulö. Det var supermysigt! Senare på kvällen hade vi också mammas kompis Katarina som middagsgäst. Idag har jag mest chillat och pluggat lite, skypeade med Frida för ett tag sedan och vi insåg att det inte alls är långt kvar tills vi åker dit! Längtar!
 
stina

Födelsedag, 4 maj 2013

About to go to bed for the first time as a seventeen year old! Jag har haft en helt underbar fördelsedag med tårta och (nästan) hela tjocka släkten. Frida överaskade mig imorse på skype, så hon var med när jag öppnade mina presenter, osm jag förövrigt älskar! Jag blev lite extra glad när jag såg att det låg ett kort från Kikki mitt i alltihopa, och det första jag tänkte var "När har hon lyckats lämna det här utan att jag märkt något?", haha! Felicia kom förbi under dagen också och, så söt som hon är, hade med sig jättefina blommor. 
Go'natt!
 
stina

RSS 2.0