The IKEA Song

Hittade precis denna! Hahaha  vad ska man säga...
 
stina

Here I go again

Jag som trodde att jag höll på att bli frisk, men nej nej så var det inte! Jag har åkt på världens förkyldning och går och snyter mig varannan minut... OCH alla vet ju att med förkyldningar så kommer också huvudvärken, vilket inte heller är så jättekul.
Steg upp ganska tidigt idag, fast det gjorde inte så mycket eftersom jag gillar att vakna relativt tidigt. Det bar i alla fall iväg till IKEA, där vi sedan spenderade hela dagen. Jag älskar verkligen att bara strosa runt där och få inspiration. När vi åkte därifrån hade vi med oss en hel del saker, bland annat en ny skrivbordsstol till moi. Eftersom att jag har varit hängig hela dagen var det riktigt skönt att få komma hem, och för tillfället ligger jag i min säng och verkligen nördar Lalehs nya låt Colors. Shalom!
 
stina

Back to school

Idag var jag tillbaka i skolan igen. Även då jag inte känner mig helt frisk så var det roligt att vara tillbaka to see all of my friends! Dagen flöt på bra och idrotten tog jag och Felicia oss en promenad genom Djulöallé. Nu är det övning inför engelska debatten imorgon som gäller, wish me luck!
 
stina
 
 

10 september - sjuk...

                                                                                                        En random bild från China Town
Halluu! 
Jag har legat och stirrat upp i taket hela morgonen. Vad ska man göra när man är sjuk liksom? Jag sitter just nu i sängen under en filt och omringad av kuddar. Och med en kopp te brevid mig sitter jag och kollar på NCIS. Trots att det är riktigt spännande så är en frappe det enda jag kan tänka på just nu, haha. Nu ska jag återgå till min värld ett tag till, byyyye!
 
stina
 

Yes, I have a tumblr account

Wohoo äntligen fredag! Jag har inte så mycket att skriva, men jag tänkte bara dela med mig av den HÄR länken. Den leder till min tumblr om det var någon som undrade och skulle vilja gå in på den någon gång. Ja det var bara det jag ville framföra i detta inlägg, så hejdå!
 
stina
 

Torsdag, 5 september

Hej hopp!
Här sitter jag helt slut och försöker komma på ett argument till engelskan. Jag orkar verkligen inte...
 
Skoldagen idag avslutades med idrott på en och en halv timme. Vi var supertrötta. Benen var spagetti efter uppvärmningen och vi spelade tennis, fotboll och brännboll... yeey..! Jag ska också lägga till att det var riktigt varmt. Så nör vi hade slutat cyklade jag, Matilda, Ann och Felicia genomsvettiga ner till badet och hoppade i med kläderna på. Det var sååå skönt!!  
Och jag som tyckte att det var varmt igår när vi stod i Stadsparken och kollade på kungen, men det var ingenting efter "lite" träning på det. Jag trodde verkligen inte att jag skulle bada någe mer i år, men ack vad jag hade fel, haha. 
 
stina

RSS 2.0