MERRY CHRISTMAS

Jag ska börja med att önska alla en riktigt GOD JUL!:) Kan inte fatta att det redan är den 24e. Vart har tiden gått?
Om några minuter blir det jullunch (julgröt, mums!) sen blir det Kalle klocken tre. Efter Kalle beger vi oss iväg mot kusinerna i Molke där det blir julbord och paketutdelning. Undra vad tomten kommer med i år?
Ha en bra Jul!

bild från förra julen
xoxx stina


Kunde inte sova..



xoxx stina

Nu är det...

...JULLOV! äntligen, shit vad sköönt! Julafton om två dagar och jag kan knappt vänta:) I love it... fast har ju redan fått min första julklapp;)

De två senaste dagarna har varit jätteroliga. I tisdags var det volleyboll turnering, vilket var feta kul även fast vi inte vann någon match(som vi aldrig har gjort, omg vad dåliga i är;P). Igår var det pepparkakshusbak som gällde hemma hos danne-doosen med brudzen. Vi hade, eller jag hade, världens panik när klockan var tolv, för vi hade inte börjat sätta ihop pepparkakshuset och det skulle vara inlämnat klockan ett. Men vi fixade det galant och designade det på en kvart. Vi blev jättenöjda. Senare, på kvällen, var det volleybollavslutning i Duve. Där hade vi frågesport, spelade bowling, åt tacos och hade prisutdelning. Det var fettkul. Speciellt när vi skulle sjunga upp våra låtar som vi var tvungna att skriva. Våran gick typ YO YO YO hela tiden. Hahaha. Spenderade natten hemma hos danne med felle, julle och elle. Vi gav våran "hemliga" person sin julkapp. Min "hemliga" person var elle och det var danne som hade haft moi:) Av henne fick jag en bok, Frost, en jättefin ram med en blid på alla oss och en superfin glasskål som jag önskat mig:) Tack snälla danne. Du är bäst!!♥

Ja, idag var det skolavslutning och lärarna hade gjort lite roliga saker. Vi fick reda på vilka som vunnit pepparkaks tävlingen och vi hade inte riktigt den turen. Men men vad gör det? vi kom tvåa i alla fall:)

fint va? (ps. det är inte riktigt klart på bilderna)

Annars har jag, pappa, majsan och dolfen varit och köpt julgran och klätt den. Den blev riktigt fin^^ Nu på kvällen har majsan och jag haft musiken på högsta volym och haft vårat eget lilla disco i arbetsrummet;)

Dock att det är lov blir det att gå upp tidigt imorgon och kolla på julkalendern=bäst! Jag går väl och lägger mig snart... kanske. Men Go' natt fokes.

xxox stina

Jeg håper og kan

Det var sista "riktiga" skoldagen idag!:) Imorgon är det volleyboll-turnering, i övermorgon pysseldag, på torsdag avslutning och ett plus i kanten är att det är julafton på lördag:) kan inte bli bättre!
Jag har haft en jättebra dag i skolan och nu har jag snart skrivit klart min hemtenta. Nu ska jag äta upp min lussebulle och kolla på Justin Bibers Never Say Never. PÖSS


xxox stina

4:e ADVENT


Let it snow, let it snow, let it snow

Vaknade i morse av att pappa kom in och sa att julkalendern började. Sen ringde Danne och berättede värsta idén. Fett bra jue! Å frukost, klädde på mig och sedan bar det av mot Willys. Där träffade vi moster. Vi kom dit samtidigt typ, blev klara samtidigt och sen visade det sig att vi parkerat bilarna brevid varandra också;) När vi kom hem satte Majsan och jag på oss termosar och sprang ut i snön. Vi gjorde en snögubbe:D Efter det har jag gjort julkort och lagat en tomte, som råka Maja ta sönder, hela kvällen. Tror att jag ska sätta mig framför tvn en stund nu. puss puss



xxox stina

17 December

Idag har jag varit nere på stan med Danne och Felle:) Vi handlade de sista julklapparna, eller jag gjorde det i alla fall:P, så nu är jag helt klar! Fett skönt. Vi hade jättekul. haha. Om man säger så här: ingen av oss är speciellt smarta. Felle hittade en glassmaskin och.. e.. jaa..nee det går inte att förklara, det var bara så random, fast ändå inte. Hahaha, jag kan inte sluta skratta om jag tänker på det. Felle kanske har skrivit om det så gå in på hennes blogg HÄR.
Det var i alla fall jättekallt(tyckte jag) och det blåste och snöade/regnade. Kanske inte bästa dagen att dra ner på stan... Där nere hälsa vi på Julia, Sara, Klara, Ebba och Jonis som stod och frös under två parasoll. Det såg inte så skönt ut, men hoppas att de fick in mycket pengar!

När jag kom hem var jag dyngsur och frös. Hela Nävertorp fick typ strömavbrott. Två gånger på tjugo minuter.
Jag är glad, för det snöar fortfarande!:D


xxox stina
  

16 December

Haft världens roligaste/chilligaste skoldag idag. Vi har spelat volleyboll hela dagen. Från kl 09.40 till 14.00. Fett kul jue!:D Vi tränade inför volleyboll turneringen som är på tisdag. Vår idrottslärare vill typ inte att vi kör det, så vi blir ju aldrig bra som ett lag precis. Därför var det jäkligt bra att vi hade chansen idag. Måste bara nämna att 9c på Tallåsskolan i K-holm har den bästa mentorn ever. Hon fixar alltid så att vi får göra en massa roliga saker:) adore her.
Imorgon blir det stan med snygga brudar. Måste köpa julklapp till Fridus. Julle-bulle ska stå och sälja bröd på torget så där får ni ta en titt förbi. See yah!


xxox stina

Yes, there is


Kommer bli fett kul idag jue!!:D



xxox stina


Love is in the air♥



Ger mig iväg to la escuela:)



xxox stina

Nu ska jag titta på Berg Flyttar In:D


Volleyboll

Volleybollbyxorna kom idag!...och strumporna. Jag diggar verkligen att strumporna är lite stora;)


Santa Lucia

Lucia idag:D Åh jag älskar verkligen Lucia, det är så mysigt med alla ljusen och sången är så fin. Man får ju kolla på Luciatåg och det tycker jag är så kul:) Plus attt det inte är så långt kvar till julafton, bara 11 dagar!:)
Vi kollade i alla fall på Luciatåget i skolan och det var som sagt jättefint. Det är ju typ den sista "riktiga" skolveckan nu, eller det ÄR den sista "riktiga" skolveckan nu. Nästa vecka är det volleyboll, pyssel och sedan avslutning. Åh vad gla' jag blir!

Lucia i skolan

Den lilla tärnan som följer med oss genom åren:)

xxox stina

GAAA! 11 JANUARI


We are all lonely

Tumblr_lvri3wpzti1r7t56oo1_500_large

Jag hör din röst nu, på telefon

Haft två prov idag. TVÅ! jag fattar inte riktigt hur det kunde bli så. Båda gick ganska bra. Det ena gick faktiskt förväntansvärt bra, så det är jag glad över:D Pappa har suttit med mig hela kvällen. Vi har försökt att slå ihop våra smarta hjärnor och skriva lite på min hem-tenta. Det har gått sådär.. men någonstans har "vi" kommit i alla fall(han dissade mig efter ett tag). Annars är jag förkyld och fryser. Inte bra.
Och btw vi fick reda på volleyboll lagen idag, till turneringen i skolan. Hamnade i det BÄSTA laget ever♥, right D FEJS?;)

Nää nu ska jag ta och krypa mig till kojs. Go'natt!

love yah girls
xxox stina

Blogkeen

Kenzas

Roadtrip with ma sis!

Sorry, men jag har inte orkat/haft tid att blogga de senaste dagarna, inte för att jag hrhaft fullt upp men ändå;)
Vanlig skola var det idag, helt OK. Efter skolan satte sig Frida och jag i bilen och körde ivähg mot Norrköping!
Där handlade vi lite julklappar, eller jag är typ klar nu;) bara Fridusen kvar. Men jag är överlycklig att jag köpt presenten till min "hemliga" person OCH jag kom på värsta braiga idén! Fridis och moi hade kult, vi "träffade " ,typ, Björn Hellberg och så hjälpte vi en gammal dam i nöd. Ganska stolt faktiskt:D
Förutom alla julklappar så inskaffade jag mig en skjorta.

fast min är vit

Dagen har varit estupendo!:D....och att det snöade mycket var bara ett stort plus i kanten!

xxox stina

That is how I do it


Frisyren jag gjorde på Fridisen today:) tycks?

xxox stina

Andra Advent

Andra advent idag:) Det är snart julafton. Åh som jag längtar! Bara 20 dagar kvar. Haft bakdag med mycket trevligt folk bla gullungarna på bilderna här nedan. Mormor hade med sig en hel bunke med hennes hemmagjorde pepparkaksdeg. Hon sa åt mig och Fridus att göra ett pepparkakshus, och e ja... resultatet kan ni se själva.. höhö:P
Sovmorgon är det i morgon och vi slutar tidigare också, mycket skönt kan jag säga.





xxox stina


Blev så jävla ledsen när jag såg detta...


Gud vad jag HATAR mobbare. Eller för över huvud taget folk som ignorerar och inte bryr sig!

You're my one and only Christmas wish

Idag var jag och mamma på öppet hus på Duve och KTC. Det var intressant att kolla runt blan de olika programmen. Nu tror jag att jag vet vad jag ska välja i alla fall.
Efter det var det raka vägen till tallås aulan. Det var nämligen så att Majsan hade dansuppvisning där idag. Både hon och hennes kompisar var jätteduktiga. Fast både jag och Fridus blev skit irriterande på en tjej, som stod precis framför Maja, för hon kund inte ens dansen.
När vi kom hem satte sig Fridus vid min dator-.- och satte igång sims 3. Kom på lite så hä efteråt att det  skulle varit kul att ha på film... haha naww just kidding, love yah!♥ Pappa hade lagat jättegod middag idag, som han alltid gör, jag kommer dock inte ihåg vad den hette:P
Sedan satte vi oss framför den stora dumburken och kollade på Så Mycket Bättre. Lalehs dag var det idag:)
Imorgon blir det fullt hus och det står julbak på schemat, det kommer bli kul!


xxox stina

Help Moi.

Jag har absolut ingen fantasi kvar! Inte bra allstå. Hjälp mig!

xxox stina

Help Moi.

Jag har absolut ingen fantasi kvar! Inte bra allstå. Hjälp mig!

xxox stina

RSS 2.0