Birthday Girl


Igår fyllde min underbara syster 19 år, grattis Dolf! Jag hade bakat den mest utsökta tårtan som hon fick när vi sjöng för henne. Vi fick gäster lite senare på dagen och då bjöds det på tårta igen. Yummy. Den tiden när vi inte firade Dolfen spenderade jag i Majsans rum och städade(!) Jag kan knappt fatta det själv... Men resultatet blev bra och det är inte det minsta stökigt. Just nu håller jag på att städa mitt eget rum för en gångs skull.
I skoaln hade vi vanliga lektioner och på vår "långa" rast tog jag, Anton, Felle och Julle cyklarna ner till stan och letade slips till Anton. Och den vi hittade var riktigt snygg.
Jag måste bara tillägga att det är världens skitväder. Jag fattar inte liksom. Det är ju ändå juni, hallå?!

xxox stina

We Bought a Zoo


För någon dag sedan såg jag den här filmen, "We Bought a Zoo". Det är en dramakomedi från 2011 och handlar om den nyligen blivna änkan Benjamin Mee(Matt Damon) som köper en förfallen djurpark. Han bestämmer sig för att ge det ett försök för att göra sina barn lyckliga. Medan hans 7-åriga dotter älskar det så skulle hans 14-åriga son göra vad som helst för att komma därifrån. Benjamin har svårt att släppa taget om sin avlidne fru och det gör det ännu svårare när han blir förtjust i Kelly(Scarlett Johansson), en av djurskötarna på djurparken.  
Jag tyckte att den var jättebra och jag rekommenderar den verkligen.

xxox stina

Norrköping


Det här kom jag hem med efter en dag i Norrköping. Ett snyggt linne med djup rygg och ett par svarta träningsshorts från ginatricot. Nu ska jag fortsätta öva på min redovisning och jobba lite på bilden som jag helst vill bli klar med idag.

xxox stina

RSS 2.0