Värme

Borde egentligen plugga eftersom att vi har prov imorgon och jag kan ingenting(!), men istället drömmer jag mig tillbaka två år....




De som har franska i skolan ska typ åka till Frankrike i maj nästa år(!), sooo NOT cool-.-
Såå, jag tänkte att vi som har spanska borde prata med Jaana om det. Vem vet vi kanske drar till España!!;D

Klasströjor!!:D



Två bilder på våra snygga klasströjor!!

TACKTACK

UUUU FETT COOLT!! NYTT BESÖKSREKORD!! TACKTACK!

Succé!!


Gjorde Amerikanska bananpannkakor till Maja när hon kom hem, å jag kan säga såhär att det var inte sista gången heller! ;D De blev väldigt populära här hemma.

puss och hej /stina

Ny vecka + måndag = supertrött..

...och så är det varje måndag. Tur att det inte är så länge kvar tills höstlovet och då är det globen och Rihanna som står högst upp på listan. Gaah det är verkligen inte långt kvar, längtarlängtar!
Har varit och kollat på A-lagets volleybollträning. Fett tufft. Åskådarna kommer verkligen inte bli uttråkade när vi ska köra match nästa lördag, det kan jag lova. Alla förväntar sig säkert att vi ska vara superbra eftersom Katrineholm är Sverigemästare. Aja men vi kommer säkert vara jättebra ändå!.....får vi hoppas i alla fall.

Skolan var som vanligt med en massa lektioner. Våra klasströjor hade inte kommit än:( fast de hade lovat det.
Fick reda på att vi ska ha en flash mob i skolan och sedan på stan den 5 oktober! fett scary, fast ändå riktigt kul!
Här är ett clip på en flash mob:
 

ha det bra!

xxox stina


@FTALE


En film man bara måste se är Friends with Benefits, den är verkligen jättebra!!! När man först ser trailern så får man ett intryck som gör så att man blir lite tveksam, men filmen är inte alls så. Åååh Mila Kunis och Justin Timberlake är så söta^^

 


Jaaa, Juste.

Passade på att hänga med familjen när Majsan skulle ha fotbollsmatch i Vingåker idag. Majsan var jätteduktig men tyvärr så förlorade de första matchen:( Den andra matchen vet jag inte hur den gick för Frida och jag gick till Scorett och Factory Outlet under tiden. På Scorett fyndade jag ett par nya höst/vinterskor, så nu slipper jag sno syrrans hela tiden;P
Har inte gjort så mycket annat, följde med mor och hanlade och sen kolla jag på film. Jaa det är nog bara det, ha det gött!

Och jooo, juste, fick reda på nu på kvällen att vi ska ha våran första volleybollmatch nästa lördag!! FETT SCARY JUE!!;O

xxox stina

(asså jag är serriös, inget skämt!)

Man måste älska lördagar! (asså jag är serriös, inget skämt!)
Vaknade typ vid halv tio, klädde på mig, gick ner och åt frukost. Då sa mor min att vi skulle ner på stan och köpa en massa grejer (typ skor då:P). Jag inskaffade mig ett par gummistövlar(wihoo) och Majskorven fick tre par skor! Sen mötte vi upp papa och köpte lite kläder åt honom, vi gick vidare till H&M, där mama en tröja och hårfärg to me! Danke MAMA!:D När vi var på Åhléns så... gissa vad jag hitta?!.. jag hittade säsong 3 av Chuck för 99kr(orginalpris 479kr) så det var typ ett måste, jag är mucho happy!!

Denna tröja fast en röd.


Hemma sen satte Fridolfen igång med att slinga mitt hår och sedan klippa det. Det blev superbra och hon är superduperduktig! The Worlds Greatest Sister, tack!♥
När det äntligen var klart så satte vi igång den 3e och sista filmen om Sagan om Ringen. Och nu äntligen är den slut, den var fett scary....ibland:P

Det har varit en toppendag!! hoppas ni också haft det bra=)

xxox stina

Koola Beruudeer!!

Är med coola brudar at Juliamos place! Varma mackor(minipizzor) står på menyn för kvällen, yummy♥
Danne-doo kommer soon för hon är i simhallen. Elin es mucho loca btw, hon gillar inte lakris. Felle har ont i rygga, det fick hon när vi orientera. Och Julia-mos brer mackor med ketchup och smör..öööö, weird;o

Tidigare idag då? joo orienteringen gick superooo!! Felle och jag kom in på tiden 1h 8 min och klarade alla kontroller. Vi kom in 5a!!:D
Satte mig i ett varmt bad när jag kom hem och sen satte jag på ett dubbelavsnitt av Grey's Anatomy.

Jaaa då sitter jag här då, med Felle, och vi är jättehungriga!








xxox stina

Friends

HejHej sitter en dötrött tjej här, men tänkte blogga lite innan jag drar till kojs.

Hela eftermiddagen spenderade min klass i Stadsparken, vilket alla andra högstadieskolor och gymnasium i denna stad också gjorde. Det var nämligen att Gabriel Forss jobbar just nu med Friends och försöker få stopp på mobbningen som sker runt om. Och idag hade de ordnat en typ "aktivitetsdag", i Stadsparken då.
Det var uppträdanden av bla Team Gabriel och Norlie & KKV!!! ååh älskar Norlie & KKV, speciellt KKV, han är så snygg!♥




Innan allt detta hade jag SO-prov i hinduismen. Det gick helt okej. Ooo jag failade på en fråga som jag visste svaret på egentligen, men frågan var konstig så jag fattade inte det förens jag hade lämnat in själva provet!!GAAAH så irriterande!!!

Imorgon är det orientering. Jag och Felle ska köra tävlingsbanan och vi kommer äga alla.....typ..fast näää! Hehe men det kommer gå super och fint väder hoppas vi verkligen på.

xxox stajnish

An Awsome Day

Hola a todos!
Idag var jag med mina polare(yeah) hemma hos Elin-Pelin. Det var awsome, vi kollade
på Hopp, världens bästa påskfilm, gjorde pannkakstårta(mums) och gjorde en film. Japp en film, en mordgåta(scary) den blev fett bra!! Vi måste bara klippa ihop den till en "hel" film, eller vad man ska kalla det;)





Vet inte riktigt varför, men Julia-mos älskar att göra den där minen! Haha.
Här är ett litet klipp på när Danne och jag "steker" pannkakor:


Har precis kollat på Svenska Hollywoodfruar och Maria Montazami alltså, hon är såå skööön!:D LOVE HER!

xxox stina

I ♥ Ostkaka

Precis kommit hem från moster. Man är ju ganska trött efter att ha kollat på film sedan klockan halv tre. Men, det va absolut värt det. Filmerna är grymt bra! Jag kan medge att den första var lite seg, men tvåan var awsome! Vi fick låna hem trean för den orkade vi inte kolla på:P men jag kan lova att den säkert är dubbelt så bra.
När vi kom dit så hade Annis bakat LCHF ostkaka, som föresten var supegoo, och poppat pop-corn. Vi bjöds också på jättegood mat, lövbiff med kantareller, sås och broccoli, efter maten skickade vi Jakob för att köpa godis.

Slutsatts: En superdag helt enkelt!:D
Imorgon har vi studiedag, då blir det plugg till so-provet och barnfilm med coola brudar, see yah! ;)

xxox stina


Spännande, spännande

Drar mig bort till moster med syster.
Vi ska ha Sagan om Ringen-maraton! Har aldrig sett någon av filmerna så det ska bli spännande!:D


xxox stina

What Makes You Beautiful



ÅÅ jag älskar de hära boysen!♥

Any Way You Want It! That's the Way You Need It! Any Way You Want It!

Tjenamors!

Idag var jag på ett ganska spontant besök i Tuna Park med Julia-mos.
Imorse stack jag och Julia ner på stan, bara för att jag hade lust och Julia-mos skulle klippa sig. Efter ett tag gick vi bara runt, lata som vi är, då ringde Julle-bulles far och undrade om vi ville hänka på när de skulle till Tuna Park. Så vi åkte!:D
Jag köpte ett linne, en Ear Cuff och genomskilniga snoddar.


Lite sköna bilder bara;)




Danne-Doosen är sjuk:'( tråkigt tråkigt....men hon blir nog bättre snart!!:D
Nu ska jag börja kolla på Mr. Popper's Penguins och sen blir det Fångarna på Fortet.

xxox stina





Perfect♥

Sitter här och myser med lite glass och After Eight. Har kollat på första avsnittet av Vampire Diaries i säsong 3. Riktigt bra avsnitt kan jag ju säga. Slutade skitspännande, och så ett stort plus att an av mina favvolåtar var med!:) Har blivit jätteförkyld, jättejobbigt att andas genom näsan;)


Riktigt skönt med fredag. Denna dag har jag verkligen sett fram emot. Imorgon får jag äntligen sova ut! Det ska bli skönt.
Dammsög nästan hela huset när jag kom hem(stolt) Jag skippade syrrornas rum, det får de göra själva! Höhö.
Efter det såg jag på A Cinderella Story: Once Upon a Story, med Lucy Hale (Aria i Pretty Little Liars). Den var faktiskt ganska bra tycker jag, fast Vampires är ju betydligt bättre.

xxox stina

It's My Life

Jag har världens bakvärk!! åå det är jättejobbigt, kan knappt gå längre! Det var de där jäkla utfallsstegen på träningen igår, ööööö.
Sitter här och ska egentligen skriva på engelskan, men jag orkar liksom inte.
I skolan idag gjorde vi klart läsförståelse delen av "nationella provet" i svenska. Har ingen aning om hur det gick, det kan ha gått bra eller så gick det åt skogen. Vi hade också matte, So, typ No, spanska, engelska och seeen slutade vi, ÄNTLIGEN!
Den där sovmorgonen som jag sett fram emot HELA veckan, den försvann! Det var bara för att manusgruppen hade de lagt precis på den tiden... SÅ jag är lite trött nu.
Man ska ju tillbaka till skolan igen också. Halva klassen ska sälja fika på 6ornas och 7ornas föräldrarmöte kl 18.30. Fikat har vi bakat själva. Jag, Julia-mos och Danne-Doo bakade morotskaka som jag redan berättat, riktigt gott!!

Blid från Göteborg, maj 2011

xxox stina

Yo MacAflow

Tjoooo amigos!

Snart ska jag bege mig till volleybollen, men jag tänkte att jag skulle skriva något först.
En helt vanlig dag i skolan helt enkelt. På idrotten hade vi coopertest/skoljoggen och det gick väl bra. Vi skulle spring fem varv på lilla åsen och jag sprang på 14.26, helt okej om du frågar mig!

Sitter och försöker få tag på Elin the boo. Hon svara inte på sms och det är ingen ide att ringa henne, hon är som ett dött träd i telefonen:P

adiós bitches see ya'll!

slängde in en liten bild också;)

Tuesday, Septembre treizième

Hola!
Idag hade vi en ganska chill dag, eller vi trodde det i alla fall till en början.
Vi hade engelska, no, svenska, lunch och så håltimme på spanskan. Hemkunskapen var inställd för Kerstin är sjuk och då, då TRODDE vi ju att vi skulle sluta vid lunch, men då visade det sig att "nån" hade bestämt att vi skulle ha matte ist. Vi pratade med Sid och han sa att vi kunde skippa matten och vi bara YEEES. Då sa Annika att vi inte skulle ha Sid utan en vikare, buhuu, så det var bara att ringa alla som redan hade dragit hem.
Kanske låter lite krångligt ,och det var det också, så det går nog inte att förklara på något enklare sätt :P

Efter skolan drog jag Danne och Julia-mos hem till Julia-mos och bakade morotskakor. Vi ska sälja dem på torsdag när 6or och 7or ska ha föräldrarmöte. Kling Kling i klasskassan!;)

Snart ska jag ta med mig mor min till gymnasieINFO på Duve. Nu gäller det bara att få ner lite mat i magen innan, om det nu går....är lite mätt på morotskaka:P



Riktigt snögga bilder måste jag bara säga!!!

xxox stina

Svenska Hollywoodfruar, jaao!

Nu blir det Svenska Hollywoodfruar med mamsen. PÅ bilden våra favoriter som ääääär (trumvirvel).........Familjen Montazami som helt klart är bäst!!


xxox stina

Learn it, Live it, Love it ♥


Älskar jackorna/kavajerna!

xxox stina

Min Far!

I lördags så var min pappa med i en cykeltävling. Han och hans lag kom in på tionde plats(Vilket är riktigt bra). Jag är inte säker men, jag TROR att de startade i Nyköping, de gick i mål vid Stalltsbacke i alla fall. Deras tid var 4 timmar!! Tänk er att cykla i skogen i 4 TIMMAR! Det skulle jag aldrig klara/orka.
I alla fall, det jag skulle komma till var att min far var med i tidningen idag!:D Hehe.



xxox stina

STACKARS MIG :(

Mitt schema för dagen:

SOV

SOV

CHUCK

CHUCK
 CHUCK 
SOV?

Ganska bra om du frågar mig;)
Det är nämligen så att jag är sjuk:( buhuu...

Riktigt snygg bild....

Jag somnade typ elva igår kväll. Efter ca en timme, alltså vid tolv, vaknade jag och mådde jätteilla. Det kändes verkligen som att jag skulle spy(typ så känner jag nu också), så jag satte mig på golvet i badrummet, där satt jag typ i en halv timme sen gick jag och la mig igen. Jag skakade, var vit i ansiktet och frös som in i norden. När jag vaknade på morgonen så hade jag jätteont i halsen, huvudet och lite ont i magen.
Jaaa, det var min historia det...inte den mest trevligaste men ändå!

pussar och kramar


20,40,50,60,70,80 OCH 90-TALET

MODET GENOM TIDERNA:

20-talet
40-talet
50-talet
60-talet
70-talet
80-talet
90-talet


I Trosa och Strosa

Denna dag har jag och min familj spenderat i Trosa(världens ände). Maja hade fotbollsmatch och hela familjen följde med och hejade. De vann båda matcherna och var jätteduktiga. Jag har inte följt med på någon match sen förra året och man såg verkligen förändrigen. Alla har blivit så mycket bättre, Maja vågar mycket mer nu och är på bollen nästan hela tiden.
Enligt väderprognosen skulle det bli soligt och varmt i Trosa idag, men det var rena motsattsen! Mor och far hade tänkt att vi skulle ha piknick på något fint ställe men den fick bli under tak vid fotbollsplanerna.
Sen tog vi bilen och körde in till centrum. Där gick vi runt och strosa lite. Det är jättefint och mysigt med alla de små husen och hamnen. Vi stannade vid en jätterolig lekpark som jag och Majsan lekte i medans de andra satt och frös:P Vi hittade också ett jättemysigt café precis vid vattnet.
Hela vägen hem sen körde Fridis och hon var, som alltid, jätteduktig!:D


Riktigt snygglish..

nää nu känner jag att jag måste läsa några sidor i boken som ska vara lästa imorgon

xxox stina


Why do we need fashion?




XXO

Jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp

Haha Danne de sjöng "Jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp" på Kristallen!!

Boooya

hejsansvejsan i lingonskogen!

Ligger och degar i soffan och kollar på Kristallen på 3an.
Satte nyss på TV:n och kom på att det var idag.
Mellan 22.00 och 24.00 kommer de spela in en scen till "The Girl with the Dragon Tattoo" borta på Kungsgatan, vid hotellet som nu är ett Hostel vid tillfället. ÅÅÅÅh jag vill så gärna ta cykeln och cykla bort dit!!
Jag ska definitivt gå på den på bio i december, när den har premiär.

Idag i skolan hade vi musikalmöte, vi skådisar alltså. Det började med att Markus(läraren) berättade lite om hur allt skulle gå till i musikalen och sen skulle vi aggera inför alla, med improvisation. Alla var jättebra, och sen var det min tur.... jaa ni kan ju tänka er. Nee men jag blir alltid så stressad när folk stirrar på mig och så skulle man ju komma på något att säga också. Jag klarat men var helt klart SÄMST!:P
Alla kommer iaf få vara med i musikalen och det är ju bra!:D

haha nee nu ska jag sluta, Filip och Fredrik dampar loss på scenen, såå värt att se!!

xxo stina


hejsansvejsan

Här sitter jag och kollar på Spy Kids 4 och äter bounty samtidigt som jag utför ett top secret arbete.Tufft.
Är hemma med halsont och huvudvärk medans resten av famljen är och firar mormor som fyller 68 år. Grattis mormor!
Måste ta itu med NO-läxan också, ven fast det inte kommer bli någt förhör för min del, fett chill. Höhö.
Needå men vi ska ha musikalmöte samtidigt som NOn imorgon oc vår lärare s att vi kunde skippa det då:D
Vanlig dag annars, massa med lektioner. Det var fettkul på engelskan idag. Vi skulle skriva typ en liten teater. Jag var med Danni-Doo och Julia-mos och våran kommer ärligt talat var bäst, ellerhur? Oooh Charlie! ;)   



xxo stajnish

Lite sent, men ändå.

Här är lite bilder från när vi firade Julia-mos.







xxxo

Glad person vare inte här

Tjohoo allt glatt folk, här sitter jag och pluggar so, wihooobuhuuhuu :'( det gillas verkligen inte.
Jag har kollat på två filmer sen jag kom hem samtidigt som jag ritat något som är top secret, uuu coolt va?:P
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag får väl hitta på nåt. 
Snart börjar House och då blir alla glada!!


ciao,stina

Målke

Hejhej!

Idag har vi firat min kusin som fyllde 20 i fredags. Så vid två bar det av mot Målke. Där bjöds det på mumsig smörgåstårta och go'fika. Av oss fick han en brödrost, mycket bra att ha om man ska flytta hemifrån nån gång:P. Jag Frida Sofia och Josse spelade kort. Neger och President närmare bestämt och Josse förlorade hela tiden. Haha. Jag bjuder på lite fina bilder på mig och Fridus, men nu ska jga sticka ut och klippa gräset. Hejsvejs!




xxo stina

Tjejkväll

Igår var det tjejkväll hemma hos Julia. Vi hade riktigt trevligt. Vi åt pizza(världens godaste!), gjorde godis och kollade på film.
Sara och Elin åkte hem vid ungefär tio medans jag, Felle och Danne sov över.
När vi vaknade satte vi igång ett avsnitt av Chuck och åt lite godis. Sedan blev det ännu ett avsnitt och frukost på det.
 



 

Nää nu ska jag springa ner och kolla på Water for Elephants(igen) con mi familia:) see yah ;)

xxo stina


Första September Tjugohundraelva

Idag hade vi lagdag nere vid Duvebadet. Hela C-laget var indelade i 20 grupper med 1 eller 2 från 6an, 7an, 8an och 9an. Dagen handlade om sammarbete och det måste jag säga att min grupp var väldigt bra på! Min grupp bestod av mig(såklart), Tran(9), Jonatan(8), Camilla(7), Melker(6) och Lukas(6).
Vi hade jätttekul och superbra teamwork, i alla fall jag, Jonatan, Tran och Camilla:P
hehe, ha det bra!:)

xxo stina

RSS 2.0