BLOGGRAPE!!!!!!!

Mohahah!!! Nu blir du bloggrapead!!!!! :DDDDD.

Vi missade tåget också.......


29 mars

Nu sitter vi på tåget mot Stockholm. Juli filar naglarna och Daniella sitter och imiterar sin kära lillebror, båda är bara allmänt konstiga haha. Men det kommer bli en intressant dag i alla fall:)

Xxox Stina


28 mars


Nu är min kära far påväg till Mallis, riktigt fuskigt! Jag vill också dit.. böhö. Jaa, vad har jag gjort idag då? inget speciellt, en ganska tråkig dag faktiskt. Jo, just det! Jag skrapade upp knät på idrotten... inte kul:( vi körde spökboll och jag slängde mig efter bollen och verkligen gled på golvet och in i väggen. Så nu har jag ett par trasiga joggingbyxor och ett ont knä, en riktigt lyckad dag haha. Imorgon blir det en spännande dag för då ska tre, inte så smarta tjejer ta tåget upp till Stockholm och gå på museum hela dagen. Och med tre, inte så smarta tjejer menar jag också att vi inte har världens bästa lokalsinne heller, det ska bli mycket intressant om vi kommer hem igen...höhö. Nu sitter jag och kollar på Alex och Emma, filmen som Felle rekommenderade och än så länge är den väldigt bra:D

xxox stina


GårdagenLite bilder(som jag snodde från danne) från gårdagen då jag, Felicia och Daniella var på picknick. Vi cyklade typ runt i hela stan innan vi till slut hamnade i sjukhusparken och det var super trevligt!
På kvällen hade vi gäster, familjen Hallgren var det som kom på besök. Vi åt god mat och hade det skoj. 
I natt ställde man ju om klockan och vi förlorade en timme... not cool-.- Just nu håller pappa på att grilla och jag tittar på Chuck, höhö. Efter maten ska Dolfen och jag sätta oss och glo på E.T, det var skitlänge sen vi såg den så vi tyckte att det var dags nu.

xxox stina

19 marshellu, it's been a while!

Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna, det har varit rätt lugnt faktiskt. Klassen var på en konsert i Musikenshus vid elva idag. Det var ett band som kallar sig Free Peaces som spelade lite för oss. De var jätteduktiga! De improviserar liksom när de kör så de kör aldrig samma låt flera gånger, det var feta coolt i alla fall. Efter skolan stannade bla jag och Felle kvar i skolan för att arbeta lite mer på våran bilduppgift och det var jättekul, men det var ju bara för att Juuuel lyssnade på så rolig musik, haha. Aja men jag steg inte innanför dörren för än kvart i fem(!) höhö. Nu ska jag titta igenom engelska verben till provet imorgon. Ha det gött!

xxox stina

12 mars 14.00


dagens

Kom nyss hem från stan där jag lunchade med mor:) Idag är det världens vårväder så jag invigde vårjackan, äntligen! Åt precis upp min ben & jerry´s, det var smaskens. Tror närmare bestämt att jag ska ta min kära bok och gå ut och sätta min i solen ett tag, sen ska jag dra till gymmet.
Igår blev det ett ganska spontant besök till Vasamuseet i Stockholm, det var lite kul:) Jag känner mig väldigt stolt för att jag ringde och sökte sommarjobb, nu hoppas jag bara på att jag får det så att jag har lite cash i sommar.
Have a lovely day!

xxox stina

Weell hello

Stig tycker att jag ska skriva åt henne, men jag skriver åt mig - åt henne (: Hon är förjäkla dålig på att uppdatera... skärpning! Finns nog inget mer irriterande än att upptäcka att hon inte uppdaterat.... nog om stigs blogg. Annars rullar livet framåt, student snart och jag kunde inte vara gladerare (stig suckar, tror hon är lite trött på mitt tjat). Fint väder är det också!
hejdå

The gals i ishallen today


Dagens


9 mars

Kör på ett inlägg från mobilen denna fredags kväll. Frida och jag blev ensamma hemma ikväll. soft. Det blev taco- och Chuck-night med väldigt mycket skratt! På förmiddagen i dag var vi och såg Söders musikal och jag måste säga att den var riktigt bra. Sedan spenderades eftermiddagen i hockeyrinken med klassen och det, ja haha, gick väl som det gick haha. xxox stina

Entreprenörsmässa


Idag var det dags för den s.k. entreprenörsmässan för arbetslag C. Förutom att man blev trött, fick ont i huvudet och var hur varm som helst var det faktiskt kul. Vi fick stå och berätta om våran "uppfinning" för alla som kom förbi och så bjöd vi förståts på lite smått och gott också! Jaa det var väl ungefär det jag har hunnit med idag än så länge, Frida ska slinga mitt hår lite senare så vi får se hur det blir, förhoppningsvis superbra! Adiós amigos!

xxox stina 

RSS 2.0