Svart.Vit.

Sitter och fikar med Maja lite såhär på en måndag, mysigt mysigt. Igår var jag hemma hos Elin med the other gals, vi åt pizza, kladdkaka och godis. Det blev en kväll med mycket skratt och prat, lika trevligt som vanligt.♥
 
Jag hade tänkt att plugga idag, men jag fattade ingenting så jag gav upp..... Jag kanske testar lite senare. Det är ju inte världens roligaste väder ute heller, så man blir ganska deprimerad.
 
xxox stina
 
 

Höstlov

Nu är det finally höstlov! Ni ska bara veta hur länge jag har sett fram emot det här, det ska bli så skönt med sovmorgon varje dag. Jag skulle jättegärna ha velat fåt den där känslan man får när man precis har slutat skolan och så är det lov, men eftersom att jag blev hemma idag också så missade jag den tyvärr. 
Imorse, efter frukosten, tog jag mig ett riktigt varmt och skönt bad. Det känns som att det var evigheter sedan jag gjorde det. Efter det vilade jag lite, åt lunch och kollade på Halloween-avsnittet av Pretty Little Liars. När Frida kom hem, åkte vi iväg och köpte lite godis och fika. Vi började kolla på en superbra serie som heter Arrow och tog en kvällspromenad. Nu ska jag ta och lägga mig, det är ju en dag imorgon också:)
 
xxox stina

The best thing you never had

Idag var jag hemma från skolan... Mina ögon har verkligen tagit kol på mig idag, imorse sved det så jäkla mycket i dem. Det är riktigt svårt att förklara hur det känns, men det känns nästan som att det fräter på något sätt. Jag blev hemma i alla fall och tog tiden på mig att lära mig min nya mobil. Jag började läsa The Last Song också, den är på engelska så det kommer ta lite längre tid att ta sig igenom den. Det blev en riktigt liten Nicholas Sparks dag idag för jag satte på A Walk To Remember efter ett tag. Eftersom att vi ska ha biologiredovisning imorgon skypade jag med Tran tidigare, angående redovisningen. Skype fick vara på under genomgången så jag fick ta del av alla instruktioner. För att få lite frisk luft gick jag ut och fotade lite. Jag hade tänkt att foto ett superfint träd som jag har kikat på ett tag nu, men när jag kom dit var det gubbe som höll på att såga ner alla grenarna...snacka om att jag blev ledsen, men det fick bli lite annat. Ja, min dag typ.
 
xxox stina
 

Monday

Bonjour tout beau!
Måndag, vecka 43, vilket betyder att det är sista veckan i skolan innan lovet! Det ska blir så skönt med lov alltså, och så är det ju Halloweeen också! 
I helgen hade jag inga ord, jag tänkte skriva flera gånger, men när jag väl skulle skriva något så visste jag inte vad... Så nu kommer det ist. I lördags regnade det hela dagen (är jag förvånad?), men trots det hade jag en trevlig dag nere på stan med majne amigos. Det var superkul och så längesedan vi umgicks! Vi strosade runt lite och käka på subway, smaskigt smaskigt. På kvällen hade Dolfen och jag lite filmkväll. Vi kollade på Snow white and the huntsman och jag tycker helt klart att den är sevärd. Den påminde lite om Narnia - Prins Caspian, men var mycket bättre! Jag åt nästan upp en hel Ben&Jerry's själv(!), det var meningen att Dolfen och jag skulle dela, men jag snodde åt mig den och släppte den inte, haha. 
Igår pluggade jag hela dagen..bööö...men jag tog en paus och dansade, fett skönt. 
Nä, nu ska jag kolla klart på Joyful Noise och sedan plugga lite.
 
xxox stina

Friday, you light up my world like nobody else

Äntligen freeedag!! Som jag har längtat, ända sedan i söndags kväll har jag sett fram emot just detta! Ute regnar det bara hela tiden... inte så kul, man blir så deppig. Jag vill verkligen ha jul nu! Jag och Ebba pratade om det i skolan och vi bara "Åhh! Pepparkakor, lussebullar, glögg, julgran och den mysiga belysningen!"♥. Man vill ha jul ju mer man tänker på det... Nog om julen, idag har det varot en ganska normal fredag. Vi hade dock ingen biologi så vi hade världens håltimme efter spanskan.... not cool. 
Okeeeeeej.... just nu är det väldigt distracting, det är en kvinna som står och gråter utanför mitt fönster... so sad. Bara litte random sådär. ÅH nu kan jag inte sluta undra vad som hade hänt. Typiskt mig.
 
Funderar på att cykla upp till gymmet och springa i 40 min, innan det blir för sent, men jag vet inte... jag kanske är för lat idag, haha, också typiskt mig. Aja, jag får se vad jag gör.
 
xxox stina
 

Längtar, längtar, LÄNGTAR!

Alltså jag kan inte fatta att om ungefär åtta månader kommer min dröm att slå in. Jag har drömt om att åka till USA  sedan jag var typ tio, och i sommar ska jag äntligen dit!! Tänk att Frida ska flytta dit, bo där på riktigt liksom, jag skulle lätt göra vad som helst för att flytta med henne. 
Jag har redan gjort en lista på allt jag vill se och göra. Ett måste är ju att åka till Hollywood, och så måste man ju passa på att besöka Maria Montazami(jag ska i alla fall försöka övertala mamma och pappa). Det kommer bli så jäkla kul och en resa jag aldrig kommer att glömma! Jag kommer dock sakna Dolfen jättemycket♥, sex månader är en ganska lång period utan att träffas... men vi får ta och skypea superdupermycket!
 
xxox stina

Went bowling today!

Haha var och bowlade efter skolan idag, och i vanliga fall suger jag verkligen på att bowla. Men det gick skapligt bra för mig, jag är officiellt ett pro nu. Men jag vann första serien med bara ETT poäng! snacka om att jag blev lite mallig då, haha. 
P.S. Jag diggar verkligen mina skor!...
 
xxox stina

Nu drar jag till SKOLAN!


Fyra av många hundra bilder Majsan och jag hade väldigt roligt att ta

 

Söndag

 
xxox stina

LÖRDAG -

Igår var det mysfredag och jag satt och kollade på en av världens bästa filmer, Notting Hill. Det är en film jag aldrig tröttnar på och jag bara älskar slutet! Idag började jag dagen på telefon. Jag pratade med Kristina i typ hundra år, det var så himla länge sedan vi sågs och bara pratade, har saknat henne ♥. En annan person som jag har saknat sprang jag på när jag vara nere på stan, all by my self, Sara! Hon är hemma över helgen, det var verkligen jättekul att träffa henne och höra hur hon har det i Falun. Jag cyklade ner på stan för att köpa ett par pyjamasbyxor vilket jag gjorde, plus en tröja, och när jag var på väg hem så kom Sara och Ann gåendes. Jag blev riktigt förvånad, för jag var liksom inte beredd på att se henne där, jag såg inte heller att det var hon först, hehe.
Jag har inte gjort så mycket mer idag, ingen har varit hemma på hela dagen förutom jag och..jaa, min dag blir nog inte så mycket mer intressantare.
 
xxox stina

She

Just nu, om jag blickar tillbaka på mitt liv, har jag nog aldrig känt mig mer ensam. Jag saknar den där personen som jag kan prata med. Ni vet den personen som alltid får en att skratta och som alltid finns där. Jag börjar tro att sådana personer bara existerar i film. Jag har nog aldrig riktigt haft en sådan person i mitt liv... eller jo, men jag har nydligen fått reda på att den personen ska flytta till en annan stad. Och efter jul ska Frida flytta till San Fransisco, vem har jag då liksom? Ingen? Jag vill också flytta, till ett annat liv och börja om med allt. Låten nedan känner jag att jag kan reletera till i vissa stunder.
 
xxox stina
 
 
 

Onsdag

Slutade kvart i tolv idag! Vi hade fysikprov direkt på morgonen och sedan samlades hela KTC i A-hallen. Det var nämligen en datorfri dag i skolan idag, för att vi skulle gå "en prommenad för livet". Det innebar att vi skulle gå 5 km och bekanta oss lite med varandra. Efter skolan tog jag och några class mates en trip till Tallås och besökte våra gamla korridorer och lärare. Det var superkul!
Nu på kvällskvisten plockade pappa fram sin gamla ångmaskin. Den har vi suttit och kollat på här nu i ett tag, och det var faktiskt roligt och fett coolt, hehe.
 
xxox stina
 

Det är magiskt!

Sitter och lyssnar/kollar på många utav Beyoncés alla framträdanden. Hon är så galet bra asså! Så jäkla bra röst, jag blir helt, hur ska jag säga det, typ förtrollad varje gång jag kollar på ett nytt klipp. Det är verkligen sjukt att hon kan sjunga så! Vem skulle inte vilja kunna sjunga som henne liksom?

Måndag

Skoldagen har sett likadan ut som den gör praktiskt taget varje måndag. Matte, fysik, biologi och spanska. Imorgon väntas en långtråkig skoldag med bl.a. spanskaprov... hoppas att jag inte kommer sitta där helt paralyserad. 
Efter skolan idag åkte jag hem till Ann. Vi pluggade fysik, och fattar faktiskt mycket mer än vad jag gjorde igår vid den är tidpunkten! Vi åt nudlar och kollade på Vampire Diaries tills det var dags för mig att bege mig hemmåt. 
Imorgon är det mammas födelsedag, så det blir en tidig morgon. 
 
xxox stina

WHAT?!

Fick nyss en hjärtattack! MIN MOSTER HAR ANMÄLT MIG SOM LUCIAKANDIDAT! Jag bara WHAT?! OH MY GOSH!
 
xxox stina

7:e oktober - studying

Sitter i min ensamhet och pluggar fysik. Vi har prov på onsdag och kan fattar absolut INGENTING! Men jag försöker läsa och ta mig igenom alla uppgifter. Jag har i alla fall två dagar till att försöka förstå lite och imorgon ska jag plugga med Ann, så jag hoppas att vi kan resonera tillsammans. Jag har också ett spanskaprov jag måste plugga till, problemet med det är att jag inte riktigt har koll på vilken dag det är... men jag tror att det är på tisdag... inte helt hundra.
Till frukost idag bakade jag och Majsan scones, vilket var supergott! Jag ska försöka dra iväg och träna lite senare också, men nu måste jag återgå till fysiken.
 
xxox stina
  

U got 2 love saturdays

Vaknade, åkte och kollade på pappas cykeltävling, cyklade ner på stan med mamma, Maja och Frida, åt tahi-mat och var på bio med Daniella. Ja, det var en ganska kort sammanfattning av min lördag! På stan hittade jag en rosa top och två lite tjockare tröjor(kanske lägger upp bilder någon gång), köpte även ögondroppar till mina "torra" ögon. 
Innan Daniella och jag drog till bion, där vi kollade på Taken 2, riktigt bra måste jag bara tillägga, så åt vi tahi på Hot Basilika. Det var första gången jag åt på en Tahi-resturang och det var grymt gott! Nu blir det greys, ha det gött!
 
xxox stina
 

5:e oktober

 
OH MY GOSH! Det senaste avsnittet av Glee var så himla sad! Jag började gråta, och händer inte ofta kan jag säga. Längtar till nästa avsnitt!
Det har varit en toppen dag i skolan. Började med ett besök hos skolsyster, femtio minuter så jag missade hela spanskan. På engelska hade vi bara läxförhör och på svenskan var det redovisningar. Alltså svenskalektionerna är de bästa ever! Vi har så jäkla roligt med alla redovsningar, eller vad man nu ska kalla dem... Jag körde i alla fall min i dag och den blv riktigt bra om jag får säga det själv. Alla i klassen höll på med sina smällare och Aja har bokat in sig på en "vikalijaavpapper-kurs" hos mig på måndag, får se om vi kommer ihåg det bara. Vi hade även en väldigt intressant disskusion om Mellanöstern.
Efter skolan drog jag, Jennie och Nevena ner på stan. Vi snackade lite och tog en fika på Sköna Gertruds, jättegott. Väl hemkommen så slängde jag mig på soffan, där Frida och Maja redan låg. Snacka om att jag var trött när jag kom hem! Men trots det så begav jag mig ut och klippte gräset för sista gången detta år (skönt!). 
ÅH, när jag skulle ta mig ner till köket för att äta middag såg jag att det var något konstigt på vägen utanför och när jag kollade lite närmre såg jag att det var en GRÄVLING! Det var ganska scary. Att träffa på en grävling mitt i stan, utanför mitt hus, som sedan gick genom häcken och in på våran tomt! Så konstigt. Nu ska jag ta och få min skönhetssömn, Go'natt!
 
xxox stina

1:a oktober

 
1: oktober redan, tänker jag. Tänk vad fort tiden går och om fyra veckor är den lov, gud vad jag längtar! Imorse när jag var på väg till skolan fick jag världens härligaste höstkänsla. Jag var på väg ner för en backe, och just då kom en vindpust och jag fick miljoner gula, röda och orangea löv över mig, det var så jäkla härligt, nu är det verkligen höst! 
Just nu sitter jag och försöker få in alla engelskameningarna. Jag kan ju inte precis påstå att det går så bra, men jag kör på ändå. Supercalifragilisticexpialidocious!! 
Helgen har varit bra. Stod på Backavallen i två timmar i regnet och frös tårna av mig i lördags. Maja hade fotbollsmatch och hon var jätteduktig, men lagen fick åka hem med förlust. Tjejerna var glada ändå, för de blev bjuda på tårta. Sedan sependerade jag, Frida och Maja hela eftermiddagen borta på Lövåsen och på kvällen kom mormor och morfar på middag. Det var jättetrevligt, de har nästan precis kommit hem från Turkiet så de visade lite bilder. Vi skrattade och pratade lite minnen. Mormor berättade t.ex. om en gång när hon och jag var på picknick och blev jagade av kor! Haha, jag har dock inte något minne av det, men det var kul att höra.
Nej, nu ska jag nog återgå till mitt, go'natt:)
 
xxox stina

RSS 2.0