WORLD WAR Z

Igår kväll var jag på bio med Jennie och Nenna! Det var en väldigt försenad fördelsedagspresent, så de var så snälla och bjöd mig thihi♥. Vi gick och såg filmen World War Z som är med Brad Pitt. Den handlade om zombies och var fett läskig, fast den var ändå bra! 
Ja, det blev ett litet kort inlägg och det kommer komma ett till om hur jag hade det hos kusinerna i Göteborg.
 
stina

Måndag, 15 juli

Det har varit en väldigt blåsig dag här idag, det känns nästan som att man är tillbaka i SF, haha. Trots det lite kyliga vädret var jag ute i ett par timmar och klippte gräset på förmiddagen. Efter lunch åkte jag med familjen till Forsby Kalkbrott och sedan vidare till Hjälmargården och fikade. Maja och jag har varit helt lama ända sedan vi kom hem förra måndagen. Vi har gått hemma trötta, umgåtts lite med grannarna och badat i deras pool. Vi har också haft gäster typ varje kväll sedan dess. Men det har bara varit kul och nu har äntligen jetlag gett sig!
Imorgon bär det av mot kusinerna i Göteborg, så jag ska ta och packa lite nu och sedan kolla på PLL.
 
stina

Detta förstörde min dag igår...!

 
Kan tyckas vara lite överdrivet, men ni som känner mig vet liksom att jag är besatt...
 
stina
 

Hemma

Nu är vi hemma igen! Vi kom hem natten mellan söndag och måndag, men jag har varit och är fortfarande så himlans trött så jag har liksom inte orkat skriva någonting här, jetlag som det kallas... Natten till igår sov jag bokstavligen ingenting! Maja och jag var jättepigga så vi höll oss sysselsatta framför TV:n hela natten. Det var inte fören klockan åtta på morgonen igår som vi somna och sov i tre timmar. Det var i alla fall skönt att få några timmars sömn eftersom att vi fick gäster senare på kvällen. Idag var det däremot tvärt om typ. Både Maja och jag sov hela natten och vaknade tjugo i ett(!), och jag kan ju säga att jag förtfarade är helt slut i hela kroppen.
 
Jag fick verkligen två helt underbara veckor i San Francisco och Los Angeles med min fina syster och jag vill tillbaka så snart som möjligt, jag älskade det verkligen! Och jag drömmer mig tillbaka dit varje ledig stund jag har under dagen. 
 
stina
 

RSS 2.0