I can't stop

 Asså jag kan bara inte sluta lyssna på den här!!

Guten morgen

Nu drar jag till skolan, adios!
 
stina

Onsdag - trött tjej

Jag är så jäkla trött, så jag ska alldeles straxt gå och lägga mig. Var och tränade med Tran och Nenna för några timmar sedan, så vi räknar verkligen med träningsvärk i morgon, haha. Vi körde CXWORX, eller vad det nu hette. Det var i alla fall riktigt jobbigt och vi var helt slut efteråt. I morgon är det torsdag och jag slutar kvart i fyra igen, dock bara den här veckan, men ändå liksom...öööööh. Go'natt!
 
stina

Dear Monday


Måndag, första dagen i veckan... vad ska man säga, den har varit som vilken annan måndag som helst. Dock fick vi sluta tidigare idag och det tackar man ju aldrig nej till precis! Jag kom hem för ca 45 minuter sedan och nu sitter jag på mitt rum, dricker den godaste smoothien ever och sms:ar lite med Ann :)  Jag ska börja plocka undan lite saker i mitt rum, framför allt på mitt skrivbord, så att det blir lättare att ta ut allt sedan, men jag får se hur det går med det... NCIS står överst på listan just nu i alla fall!
 
stina

In school

Sitter med tjejerna i caffeterian och har lite fredagsfika, yummy! Har lite beslutsångest på det också... vet inte om jag ska vara handledare på torsdag för Tallåselever... help me!
stina
 
 
 

måndag - 21 januari

Snacka om att man är trött och har tråkigt när man tar sådana här bilder asså...
Vårterminen började idag och jag gillar verkligen inte vårt nya schema. Vi slutar kvart över tre på fredagar och så har våran ena sovmorgon försvunnit, so not cool...-.- Nu tror ja jag ska ta och plugga lite biology och sedan fortsätta med mitt inrednings/renoverigs projekt. 
 
stina
 

 

7 dagar

Idag är det en vecka sedan Frida left for the US. I förrgår anlände hon till sin värdfamilj i San Francisco efter fem dagar i New York. Saknar henne supermycket♥. Igår skypade vi med henne för första gången, vilket var jättekul! Vi fick också prata lite med hennes "familj",  men Frida verkar trivas jättebra och det är ju bäst. Jag längtar hur mycket som helst efter att få åka och hälsa på henne, ca fem månader kvar, så det är bara att bita ihop och ta en dag i taget.
 
stina

Norrköping

Då var det lördag igen, och denna vecka spenderades den i Norrköping med mamma och Majsan. Vi shoppade loss och fikade lite, en bra lördag helt enkelt. Jag kom hem med bland annat en superskön hoodie. Det har varit fett kallt hela dagen, 15 minus(!), så jag är riktigt glad att det är flera köpcentrum i Norrköping, istället för som här i stan. 
 
stina

16:e januari

Oh my gosh, jag kollade på NCIS avsnittet idag! Det var så himlans gulligt så det finns inte, man bara "AAWWW!". Nu dröjer det hela två veckor innan nästa kommer ut... so sad. Idag hade vi matteprov, och det gick väl helt okej. Jag blev fett stolt över att jag hade rätt på ett svårt tal i alla fall, haha. Just nu sitter jag och pluggar till kemiprovet imorgon och äter Fridas smaskiga tårta :) hon har varit borta i ca fyra dagar nu, och det känns så tomt... Det känns som att hon ska komma hem när som helst, men så gör hon inte det. Kanske pratar med henne lite senare, HOPPAS!♥
 
stina

...

Har tråk i skolan, slutar kvart i fyra...!!

NCIS 10x12

 
stina

#bestfriends @kristinakarlsson_

Var med bästaste Kristina idag! Det var superkul, som vanligt. Vi åt Flygande Jakob, satt på golvet och pratade, dansade runt och till sist så "hjälpte" vi Frida att packa lite. Haha, vad ska man säga egentligen? vi är alltid riktiga goofballs när vi är tillsammans! Detta inlägg är till Kikki, bara för att hon är den bästa! 
 
stina

I skolan...

 
Sitter just nu i skolan och har tråkigt... Jag hade missat att vi hade sovmorgon idag, de är så sena med att skriva det på ping pong! Ska försöka plugga lite kemi nu eftersom att vi har prov nästa vecka.
 
stina
 
 
 

Nionde januari

Kill me.. Math.. Jag känner inte för det liksom. Började lite smått med fysiken, men det verkar som att min hjärna inte utesluter en viss viktig information, så jag gav upp för ikväll. Första skoldagen är nu avklarad och jag är lättad över att vårteminen inte börjar fören vecka fyra, för jag gillar verkligen vårat schema. Dagen började vädligt lungt med sovmorgon, vilket var skönt, vi hade ingen lärare på matten, så man hann jobba i kapp lite. På fysiken fick alla tillbaka sina prov och sedan hade vi simning på idrotten. Man måste älska onsdagar!♥
 
stina
 

8 januari

Ska alldeles strax ta och lägga mig, det är ju skola imorgon... Fast jag börjar ju dagen med sovmorgon och det sitter ju aldrig fel! Idag har Frida och jag haft fullt upp, vi har stått i köket hela dagen och fixat. Vi har gjort smörgåstårtor och cupcakes som vi bjöd på nu under kvällen på Fridas Going Away Party. Jag måste erkänna att all tid i köket var värt det, allt blev verkligen supergott! Godnatt,
 
stina

Måndag

Fortfarande förkyld, buhuu... I hate it. Sitter och pluggar just nu, men ska snart raska mig ner till köket och äta lite lunch. Funderar på att gå ner på stan ett tag och köpa lite extra tjockt papper, det är till mitt nya projekt, men jag får väl se hur det blir med det. Skolan börjar om två dagar, och jag har sagt det förut, men jag ser inte fram emot det. Aja, hejdå så länge!
 
stina

sjätte januari tjugohundratretton

Sitter här hemma och har absolut ingen aning om vad jag ska göra, ingen ork i kroppen har jag heller... Är skapligt förkyld... snuvig, hostig och har ont i ögonen och huvudet. Jag har kollat klart på hela NCIS-säsongen jag fick hem i veckan och nästa avsnitt av säsong 10 kommer inte ut förens på onsdag, då skolan börjar igen. What shall I do?? Jag försöker fixa på mitt rum, plocka undan lite grejer och så, men jag har ingenstans att lägga dem! Har lust att göra en förändring, och jag vet precis hur jag vill ha det, men så länge pappa håller på att renovera badrummet är det bara och glömma det. Nu tror jag att jag ska dra med mamma och pappa ut på en liten promenad. Bye Bye!
 
stina

Fredag

Så, idag är det fredag, vilket betyder att det inte är alls långt kvar till onsdag... jag vill inte, jag orkar inte börja skolan igen... Jag älskar ju lov liksom! Jag får väl försöka ta vara på den lilla tiden som är kvar antar jag.
Igår var jag och fikade med tjejerna på stan. Det var så himlans länge sedan vi sågs, så det var extra, extra kul! Resten av kvällen låg jag i soffan och kollade på NCIS, och så kommer det förmodligen bli nu ikväll också, haha. Imorse väckte pappa mig skapligt och han, jag och Maja tog bilen till Backavallen och åkte skridskor hela förmiddagen. Det blev premiär för den här vintern, vad ska man göra när det inte går att åka skidor längre liksom? Nä nu ska jag börja med en ritning över mitt rum, see ya'll later!
 
stina

CAN'T WAIT!

 OMG säger jag bara, OMG!!!
 
stina

New Years Eve/January 1st

Jag hade jättetrevligt igår/natt hemma hos Jennie. Vi blev fyra tjejer, jag, Jennie, Nenna och Sofia. Vi blev bjudna på jättegod mat och supergod cheesecake till efterrätt. Vi somnade runt tre och jag, som vanligt, vaknade först av alla, vid tio. Mamma kom och hämtade oss vid lunch och sedan dess har hon, jag och Frida suttit och spelat galen panna, hahaha. 
 
stina

RSS 2.0