Lättnad

Nu har våra gäster kommit och jag blev precis klar med sam-rapporten, äntligen! Jag fick världens panik imorse då jag inte kunde hitta det jag skrev igår, och när jag kom hem idag tog det ett tag men till slut kom den fram. Snacka om att jag blev glad! Aja, men nu måste jag byta om lite snabbt och springa ner, adios!
 
stina

Bonsoir

Go'kväll!
Det här med att göra saker efter ett schema har aldrig riktigt varit min grej. Jag kan göra ett någon gång ibland, men vad är själva grejen med att ha det om jag aldrig följer det? Jag har VÄLDIGT mycket saker att göra nu när nationella har kommit igång och allt. Och jag är väldigt tacksam över att biologin, kemin och matten inte kom så här precis i början, men jag är dock redan riktigt nervös inför dem...
Just nu sitter jag inne i Dolfens rum och försöker skriva klart min mediaundersökning. Jag vill helst bli klar med den idag så att jag slipper stresskriva imorgon efter skolan. Det är inte helt lätt, men det går framåt i alla fall! :)
 
stina

26 april - Fredag, vänner, kalas och sol

 
Holabandola!
 
Det finns så många saker som gjort denna dag till en underbar dag! Till och börja med så är det ju trots allt frdag, det blev superfint väder direkt när vi slutade skolan och det ledde till att jag blev jätteglad. Jag cyklade ner till stan con mis amigos och bara försvann in i en värld av alla sorters dofter och smaker. Efter några timmar på stan cyklade jag sedan hem för att sedan åka iväg igen. Jag och familjen åkte ut till Molke där det vankades kalas för min kusin som fyller tjugo år idag! (Måste bara tillägga att min kära moster också fyller år idag, dock inte tjugo...hehe). Nu är jag äntligen hemma, i mitt rum, i min säng och vilar, jag ska sätta igång ett avsnitt av Glee innan jag somnar, men go'natt!
 
stina

→♥←

          
        
 
Jag är sååå jäkla glad just nu!! Fast samtidigt heart broken... Jag längtar så till första maj!
 
stina
 
 

 

Want

 
 
stina

Now I Can't Concentrate...

...och jag som har prov imorgon.
 
stina

5 april

Den här dagen började superbra! På riktigt alltså! Det var fint väder och jag var bara allmänt glad. Vid lunch cykade jag, Maja och hennes kompis till Lövåsen för att möta upp vår kära mor. Vi käkade lunch på Tasty Grill, yummy. När vi sedan kom hem satte jag mig vid datorn och körde cogmed (ja, jag ligger lite efter). Mitt huvud kändes jättetungt och jag hade jätteonte i halsen, så det dröjde en hel timme innan jag blev klar. Jag blev väldigt trött och började frysa som en gris, så jag gick och la mig. Och där ligger jag än... med feber... inte kul... Jag som inte har haft feber på flera år! En riktigt rolig fredagkväll... 
 
stina

Picknick in tha sun!

Igår var en dag värd att minnas! Jag, mis amigos och Majskorven tog cyklarna och cyklade bort till Gatstuberg, där hade vi en supermysig picknick i solen. Vi knäppte några härliga bilder också! Det var riktigt varmt och skönt, man fick verkligen den där vår-/sommarkänslan. Anledningen till att Majs följde med var för att jag var barnvakt hela dagen. Pappa åkte till Mallorca igår och ska vara där i en hel vecka (inte alls avundsjuk...). Mamma var i Stockholm hela dagen för att kolla på Skavlan, så jag får väl kolla ikväll och leta efter henne i rutan, hehe. Shalom!
 
stina

Wednesday

Jag blev extra glad när morfar kom hit idag! Han hade närmligen med sig ett par sprillans nya svarta converse som mormor inte ville ha, så nu är jag en stolt ägare! De är dock fodrade så jag får passa på att använda dem nu innan det blir alldeles för varmt. Pappa och jag tog en cykeltur ner på stan för en stumd sedan. Det har varit varmt och så himlans fint väder de senaste dagarna, man känner verkligen att våren har kommit!
 
stina

Yesterday

Nu över påskhelgen har min farbror med familj på besök. Det har varit jättemysigt att ha småkusinerna här ett tag. Igår vid elva åkte vi ut till våra kusiner i Molke där Maja och Arvid fick rida på världens gulligaste ponny. Det var så härligt väder, men bara stod och njöt! När vi sedan hade kommit hem och ätit lunch tog vi bilarna och åkte iväg till Lager 157. Därifrån fick jag med mig ett par svarta jeans, en T-shirt och ett par hörlurar(äntligen). Det var en riktigt lyckad dag helt enkelt!
 
stina

RSS 2.0