Avslutningsmiddag 30 maj


Igår var det dags för vår efterlängtade avslutningsmiddag med alla 9or. Det var så jäkla kul! Vi dansade tills vi blev genomsvettiga, haha inte så fräscht kanske. Karin var fett rolig med alla hennes dance moves, hon är så härlig. Ja,  imorgon är det exakt två hela veckor kvar i skolan! Det ska bli så härligt med sommarlov, men samtidigt sorgligt att behöva lämna alla vänner och lärare. Men livet går vidare och nästa termin kommer det bli en ny start på en ny skola och där kommer man förhoppningsvis träffa nya människor:)

26-27 maj
Idag är det morsdag och vi firade mamma med picknick vid Lundsjön i det underbara vädret. Hon fick massa blommor och en bok av mig, Dolf och Majs. Efter det åkte vi och badade, eller doppade fötterna i alla fall. När vi kom hem började jag packa till våran paddling imorgon, och det håller jag fortfarande på med.
Igår var också en väldigt trevlig dag. Frida hade sin bal så vi var där och tittade och alla var jättefina! Vi satte oss i gräset efteråt och åt jordgubbar. Det var mumsigt! Sen så vann ju Loreen eurovision song contest också! Så himla coolt att vi, Sverige äntligen vann ju! Loreen förtjänar det verkligen hon var/är fett grym! Haha det blev väldigt många bilder idag, men men..

xxox stina

19 maj

Today has been an awsome day! Jag skulle egentligen följt med min familj till Eskilstuna och kolla på Majas fotbollsmatch idag men jag känner migganska stressad med alla läxor så jag hoppade det... Istället var jag ju då hemma och pluggade, både SO och svenska, nu har jag läst hundra sidor i boken och det är ca hundra kvar! Inte så glad tjej...  Vid lunch tog jag, Elin och Felicia cyklarna ner på stan. Vi bara gick och gick där nere och efter ett tag köpte vi glass. Mums. Sen drog vi till Kyrkolekparken och satt där i typ trehundra år, hehe nää men det hann i alla fall bli kallt för jag frös som en galning när jag kom hem sen. Jaa nu sitter jag i min ensamhet på mitt rum och äter ZOO:) ha det bra!


xxox stina

Ain't no sunshine when she's gone

Det är ganska sent och jag borde nog gå och lägga mig nu, med tanke på att det är skola imorgon, men jag ville i alla fall lägga in ett litet snabbt inlägg.
Vi hade sovmorgon idag och började direkt med slöjd, fett soft! Det var inget annat speciellt som hände idag i skolan som är värt att skriva om, höhö. Vi slutade vi ungefär två och sedan spenderades hela eftermiddagen hemma hos Julle med Elin och Felicia. Där bakade vi muffins, åt muffins, hade muffinsform krig, kolla på TV och bara va liksom. Det var riktigt kul kan jag säga! När jag kom hem möttes jag av ett godisbad. Det låg fullt med godis på bänken och snacka om att jag blev frestad! Men jag fick inte äta något..... för Majsan ska ha det och sälja på sin fotbollsmatch, buhuu.. Just nu njuter jag lite av kvällen och har precis kollat klart på det senaste avsnittet av Glee. Dobranoc!
xxox stina

Happy Birthday to me!

Sitter i min ensamhet och äter upp det sista av daimtårtan som min snälla syster gjort till mig. Jag fick den imorse när familjen kom och väckte mig med sång och paket. Det är nämligen så att jag fyller år idag, hela sexton år för att vara korekt! Om ca 15 min blir det fullt hus när hela tjocka släkten kommer och ska fira mig och äta tårta, min egna beställning så hoppas den blir god, fast pappa gör alltid så himlans gooooda tårtor!:) Jag fick en systemkamera så jag kan ta kort på det jag får. Annars dunkar jag musik och har ont i huvudet, ingen bra kombination kanske? haha. I skolan cyklade vi till fågeltornet för att titta på fåglar och det var kallt... Well, have a nice day!


xxox stina 

RSS 2.0