29 februari


ohmygosh, 29 februari idag och det händer bara var fjärde år. En i min klass fyller faktiskt hela fyra år idag och det har väntar på i fyra år, snacka om länge. Min mors arbetskamrat fyller också år idag, men hon fyller sexton så hon är ju lite äldre då. Nu sitter jag och försöker göra klart mitt engelska reklamblad inför uuuutmaaaaningen som vi ska redovisa på fredag. Och det är fett jobbigt för då måste jag gå upp tidigare än vanligt för vi börjar halv åtta den dagen,buhuu... Tidigare ikväll var jag på träning, det var jättelänge sedan så det var lite kul:) Nä nu ska jag återgå till mitt och sedan sova. Dobranoc!

xxox stina


28 februari


Howdy!

Idag har vi varit på skolbio, vilket innebar att vi fick sluta typ två timmar senare än vanligt... Vi kollade på Flyga Drake och jag tyckte att den var bra, men den hade en och annan obehaglig scen.
Jag blir typ jätteglad av det här vädret vi har, jag får världens vårkänsla! Imorgon är det den 29 februari alltså skottdagen, awsome.
Fick precis ett sms från min kära syster som ville att jag skulle ställa in en extra säng i hennes rum så jag får väl ta och göra det då. Sen ska jag spela lite datorspel innan det är dax för utvecklingssamtal. Mieć dobry!

xxox stina

Branäs 2012






xxox stina

26 februari


Jag får lite panik. Jag har inte gjort någonting idag, förutom att plugga då...men det är ju inte så kul. Jag känner att jag måste gå ut ett tag, kanske en promenad? aja någonting blir det i alla fall. Nu måste jag bara komma ihåg allt på bokrecensionen...japp, jag vet hur min kväll kommer att se ut.

xxox stina

Jag är så lycklig, jag är så lycklig


25 februari


Varit på stan i dag och fikat med majsan och mor, inskaffade lite saker också bland annat en kofta och en bok på rean. Nu ska vi åka och fira lilla ebbisen som har fyllt två år! och efter det drar jag till julia-mos för lite taco- och mellokväll. See yah och dobranoc!

xxox stina

Nu bär det av!


17 februari


Nu är det äntligen SPORTLOV så jag drar till Branäs imorgon. Fem timmars bilresa laddar jag med mycket godsaker, film och musik. Frida kommer ha med sig alla säsonger av chuck, så vi har något att göra när vi inte är i backarna. Just nu försöker jag packa väskan samtidigt som jag tittar på the lying game och jag måste medge att det går sådär... Men jag kommer kanske inte uppdatera på några dagar.

xxox stina

16 februari


Börjar 10.10 idag, fett chill. Pluggar det sista till so-provet idag. Gaah det känns som att det inte kommer gå så bra... men man kan ju alltid hoppas! Har varit lite dålig på att uppdatera de senaste dagarna men jag har inte orkat sätta på datorn. I förrgår hade vi friluftsdag i skolan, jag och mina vänner åkte slalom i spökbacken och det var jättekul. Jag har lite ont i vaderna och blåmärken på smalbenen men det är värt det. På lördag drar jag, pappa, Fridus och Majsan till Branäs. Åh jag längtar, det ska bli så kul! Vi skulle egentligen inte åka men det blev så ändå. Neej nu ska jag plugga lite till innan det bär av mot skolan.

xxox stina

Båsenberga


Igår hade vi besök av familjen Strömblad, det var länge sedan så det var extra trevligt! Idag började jag dagen med en skidtur i Båsenberga med familjen. Första skidåkandet för i år vilket var väldigt kul. Jag längtar verkligen till sportlovet då vi ska till Branäs. Imorgon är det måndag=skola, vi ska gå och kolla på Gast och det ska bli spännande:) Dobranoc.

xxox stina

10 februari

Sitter vid köksbordet och diggar till mange bjuder, fråga mig inte varför... Kom hem för circus två timmar sedan, vi spenderade nämligen en timme extra i skolan idag, men det var lätt värt det. Vi var och lyssnade på Jonas Hassen Khemiri i aulan. Det var jättroligt att lyssna på och han var jättegullig! ellerhur Elle?
Pappa står i köket och gör pizzan som vi måste få i oss innan det bär av mot Köpmangatan. Där ska vi fira kusinen min som fyllde 19 år igår. See yah later dudes!
xxox stina

försöker blogga från mobilen, men det går bara att skriva rubriken...


7 februari


Det är tisdag och felicias födelsedag, grattis grattis! Hon är tyvärr sjuk...men hoppas att hon blir frisk snart.
Hade en riktig lektion i skolan idag, fett chill. Började dagen med nationellt prov, och det gick förvånadsvärt bra. På svenskan lyssnade vi bara ljudbok, spanskan var den riktiga lektionen, fast vi kollade på film. höhö. Hasse var inte i skolan idag så på musiken hade vi en vikarie och då fick vi göra lite läxor och sluta tidigare. En superbra dag alltså!  Jag trippade iväg till elin efter skolan med julle. Vi gjorde absolut ingenting. Haha. Påvägen hem fick julle hicka, haha det var så roligt, jag skrattade tills jag fick kramp i magen.
Nu ska jag basta med syrran och sen ska vi dra igång senaste avsnittet av gossip girl, och jag har en känsla av att jag inte kommer tycka om vad som kommer hända...
ÄR DU NÖJD NU FRIDUS?

xxox stina

Gute Nacht


Åh just nu vill jag bara att somaren ska komma. Det är för kallt och mina händer håller på att frysa sönder. Snälla, sommar! Haben Sie eine gute, aber jetzt habe ich schlafen. Gute Nacht.

xxox stina

We say goodbye in the pouring rain

Sitter vid köksbordet och äter fruktsallad. Har precis kollat klart på fjärde avsnittet av Once Upon A Time, jag missade nämligen det i torsdag då det var dans. Har åkt på en förkyldning och det är inte så kul... Imorgon är det nationella prov i svenska. Hjälp! Hoppas att det går bra. Felle-plutten var sjuk idag:( jag håller tummarna för att hon kommer imorgon, dels för att vi saknar henne och för att hon fyller ju faktiskt år då. Det är inte så kul att vara sjuk när man fyller år. Det blir ingen träning för mig idag. Har som sagt åkt på en förkyldning- ont i halsen och snuvig, fryser som en gris gör jag också. Det var allt för mig vid tillfället, ha det gött:)
xxox stina

6 februari


sjukt snygga skor

Drar mig iväg mot skolan. Där väntas det fysik.

xxox stina

5 februari


ja då va denna vecka slut då. Imorgon är det måndag igen och det innebär - ingen sovmorgon och skola.
Inte så mycket gjort idag. Frida och jag var duktiga och åkte och storhandla inför den kommande veckan och när vi kom hem klippte hon mitt hår. Mormor och morfar var på besök och vi kollade på hemmavideos från 50- och 60-talet, på bland annat min kära mor. Runt halv sju kom pappa hem efter ett par dagar i branäs med sina bröder. Jag är sjukt frustrerad. De sidorna jag använder för att kolla på mina favorit serier fungerar inte.. och jag fattar inte vad det är som är fel!
Nu har jag suttit här hela kvällen och fixat lite på min "nya" twitter, inte så mycket som är ändrat dock. Nu följer jag i alla fall bl.a Elle-Pelle. höhö.  Nu ska jag dra mig till kojs, śnić słodkie!

xxox stina

duveholmshallen


Drar mig mot duveholmshallen för lite bad med mor och majsan.

xxox stina


3 februari



Då var det äntligen fredagskväll igen. Den har jag spenderat i vingåkers IIISKALLA idrottshall för att kolla på majskorven som hade fotbollscup. De vann två matcher av tre och var så duktiga. Dansade zumba och körde fotboll och basket på idrotten, det var jättekul! Det är verkligen mycket roligare när man delar på tjejerna och killarna, det blir liksom lite mer jämt om man kan säga så. Innan dess blev jag anton och tran intervjuade av sörmlans radio om gymnasievalen. Haha, och det blir ju lite kul när rektorn kommer in i salen där vi sitter med en kamera och börjar fota hejvilt. 

Igår var det den berömda dansen på safiren för alla 9or. Det var superkul och vi dansade hela kvällen. Vi vann dock inte bugg-tävlingen, men det gör ju ingenting! Vi är glada ändå:) I alla fall, imorse när jag vaknade var jag helt död... typ. Jag ville verkligen inte gå upp. Var sjukt trött och det hängde med mig hela dagen. Inte kul.

Nu ska jag gå och sova. gonatt!

xxox stina

 


RSS 2.0