31 januari


Kom hem från skolan för ca två timmar sedan. Vi avslutade dagen med lite gitarrspel på musiken och det var ju lite kul. Väl innanför dörren satte jag mig i soffan och bläddrade lite bland kanalerna, men jag fastnade vid chuck. Förvånande, höhö. Ingenting står speciellt på schemat för kvällen, ska ta mig igenom några mattetal, kolla på GG och vid nio är det house.

xxox stina


Good Morning Tuesday


Ska snart dra till skolan, men först ska jag få ner lite frukost i magen. Slutar tidigt idag! som jag har längtat.

xxox stina

Do u belive in love


Var som sagt på volleybollträning lite tidigare, de var kul. Vi körde mest teknik vilket var väldigt bra för det behöver vi. Efter jag hade ätit och duschat kollade jag klart på avsnittet av chuck och fixade några låtar elin skickade till moi. Tackar. Jag spelade även lite gitarr, jag övar på låten jag kanske ska spela upp på musiken. Fett scary. Nu sitter jag och pluggar matte för vi har ju diagnos på onsdag, lite mindre kul kanske. Well, godnight fokes!

xxox stina

30 januari


Normal dag i skolan, inte så mycket att berätta om. Sitter och kollar på andra säsongen av världens bästa serie chuck. Snart kommer elin förbi med bilen och vi drar oss mot duve för lite träning:)

Nu var det slut på VÄRLDENS BÄSTA serie....

Tumblr_lyi705qlkd1qbqzdwo1_500_large

25 januari


Har typ precis kommit hem från träningen, skönt att ha det gjort. Vi hade den första slöjden i nian idag och vi fick reda på att vi ska designa och sy ett klädesplagg. Efter många om och men bestämde jag mig för att göra ett par jeansshorts. Det fick mig verkligen att längta till sommaren. På torsdag är det dans på safiren så vi håller på att öva på olika danser på idrotten. Bugg och foxtrot hade vi redan börjat med, men idag fick vi lära oss vals också! Det var riktigt kul måste jag erkänna. Måste bara säga att jag, fridus och majsan var jätteduktiga och lagade kvällsmat idag! Nä nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Pretty Little Liars. À demain. Espérons ...

xxox stina

en jycke

Well hello guys!
Idag är det måndag vilket innebär nytt schema för hela slanten. Jag gillar mitt då jag börjar kvart över tolv (sooova länge!) och slutar kvart i två, hehe. Så idag har jag slöat, gått till skolan, gått hem från skolan och slöat ännu mer. Nu sitter jag här med stig och hon sitter och härmar den där äckliga plutten i sagan om ringen samtidigt som hon sjunger hannah montana-låtar. Söt! Men ah, tänker inte trötta ut er alla med mine skitsnack så hart bra stigs kära läsare. Vi ses i framtiden! pussen
oj... charmknuttar skådas

What happens if a car comes? - we die.


Ja då kom både förkyldningen och snön tillbaks... just nu vill jag bara ha sommar!
Men om man bortser från det har jag mest tagit det lugnt idag och tränat med mamsen:) plus att jag tror att jag har hittat the perfect dress till dansen! Life's good. Dormez bien!

xxox stina

på Kolgrillenxxox stina

21 januari


Mådde bättre idag:D fridus och jag tog bilen ner på stan och köpte dessa byxor till moi. Hela eftermiddagen spenderades med mor och frideli i köket. Vi bakade tårta mm. Vid halv sju kom mammas gäster och då gick pappa, jag och maja till kolgrillen och åt. Det var super gott!
Min mobil gick sönder igår... så nu är jag fast med fridas gamla. Den har en stor fet spricka över hela skärmen... inte så kul. Il a été une merveilleuse journée!

xxox stina


20 januari


Ligger sjuk hemma i soffan och kollar på Ella Den Förtrollande medan resten av mina vänner har kul och dansar på lagfesten. Inte kul för mig...men jag hoppas verkligen att de har det.

Simmade tusen meter på idrotten idag, det är alltså fyrtio längder. Stolt. Nu är äntligen höstterminen över och vårterminen börjar på måndag. Det innebar att vi fick våra betyg, som vi hade längtat efter och jag blev nöjd med mina. Maintenant, nous espérons retrouver la santé.

xxox stina


19 januariJa. Idag var klassen på besök på Linden och vi fick ett varmt välkomnande, det stod nämligen "Vi hälsar No-klassen på tallåsskolan välkomna till Linden" på deras skärmar, och det var det första vi såg när vi kom dit. Haha.
Vi var där hela dagen och gick runt och lyssnade på de olika programmen. Det var mycket trevligt med mycket god mat. Har också hunnit dra på mig en förkyldning som inte är så rolig... Bonne nuit!

xxox stina

18 januari


Jag åkte till träning idag ändå vilket jag är glad över att jag gjorde. Det kändes skönt nu så här efteråt. Sitter fortfarande och skriver på mitt vägval. Det första jag gjorde när jag kom hem från träningen var att slå på datorn. Sen duchade jag och så har jag suttit här sedan dess. uuhh. Ska nog gå och lägga mig snart, jag får ta och skriva klart imorgon. Då ska vi till Linden på besök, det ska bli kult!
Goder Natter

xxox stina

KTC - Katrineholms Tekniska College


Idag har jag, med hela klassen, varit på besök på KTC, där jag planerar att gå i höst. Det var kul att gå runt och kika på vad de gör på de olika lektionerna, fast efter ett ta blev det lite långtråkigt enligt mig. Men jag blev en penna rikare! Vi stannade där till lunch och sedan var det dans som stod på schemat. Trevligt Trevligt.
Jag sitter och försöker skriva klart mitt vägval, vilket går sådär... me don't like-.- 
Blir volleyboll träning lite senare, om jag inte känner mig allt för hängig.

xxox stina

jeg tager en slapper

Inge kul med vägval...


xxox stina

NU BLEV JAG RIKTIGT SUGEN PÅ...


HALLONMUMS!!.. men i stället blir det...;)


xxox stina


the lucky onexxox stina

13 Januari

Nu är det finally helg och jag är jäkligt trött. Denna dag avslutades med bad där det stod livräddning på schemat. Vi är äntligen klara med alla våra redovisningar om beroenden, vilket känns skönt. Just nu är det ganska skummt... det står ett tåg precis utanför mitt hus... men aja det ger sig väl iväg snart. Igår hade vi besök av en kändis i skolan, ganska häftigt va?;) Det var Erik Hassle! Han har ju gått på min skola, men vi fattade inte varför han var där... Han tyckte i alla fall att det var konstigt att vi hade renoverat, det var bättre förut sa han. Jo, just det, vi(eller jag då) tog sönder vårat pepparkakshus i skolan, det som vi gjorde innan jullovet. Vi åt upp det goda, sen gav vi resten till de små åttorna som åt upp allt. Fredagen den trettonde idag. Vi hörde VÄLDIGT många ambulanser, brandbilar och jag vet inte vad.
Nu sitter jag under en filt i soffan och ska kolla på senaste avsnittet av Bones.xxox stina


älskar lite
xxox stina

...

Utanför fönstret ligger fortfarande snön kvar och det är en och annan minusgrad, men jag vill inte ha vinter längre... jag vill ha SOMMAR! Det räcker att ha vinter över jul och nyår, helst med snö dårå, sen kan det bli sommar igen, eller hur? Tänk vad skönt att springa ner till stranden och bara ligga och lata sig... och få solbränna! Jag känner mig så blek, behöver verkligen solens hjälp.xxox stina


10 januari

Ja. Jag har varit lite off nu några veckor, men det har ju faktiskt varit jullov! Då har jag bara chillat för det mesta. Julen firades med kusinerna i Molke och nyår med vänner hemma hos Klara. Det var riktigt kul!
Annars har jag åkt lite skridskor med papá och majsan och varit funktionär på Grand prix.

Idag var det första skoldagen efter jul, men inte första dagen på vårterminen... den börjar ju inte förän den 23e. Och hösttermins betygen får vi den 20e. Det är inte långt kvar till första nationella provet, vilket är i svenska..uh. Vi fick reda på av vår mentor att nationella provet i no kommer att bli fysik. Det var inte precis något glädje rop alla gav ifrån sig när vi fick reda påt. Alla tänkte typ " NEEEEEEJ, vad som helst men inte FYSIK!" och det har vi ju inte ens jobbat så mycket med, men aja, vad ska man göra liksom...?

bilder från nyår

xxox stina


RSS 2.0