Marknad/släktträffKrokodil                                                                Känguru


En superbra dag ner på torget med mat från olika länder.  Jag åt  crepse, känguru och krokodil, fett coolt! Träffade typ alla där kändes det som och då bl.a Elin och Felicia:) Senere på kvällen fick vi storbesök, pappas bröder med familj. Jag fick träffa min kusin för första gången och han var såååå sööt!

xxox stina

I'm not alone


Kalas


Nu har skolan kommit igång igen efter påsklovet och det var ganska chill idag när vi slutade kvart över tolv. Jag lånade världens guldbok på biblan också, alltså bokstavligen det är verkligen guldsidor! Haha. Har inte hunnit med så mycket idag, när jag kom hem drog jag till gymmet och när jag kom hem skulle vi åka och fira "lilla" David som fyller hela tolv år på torsdag:) Där bjöds det på middag och tårta, yummy! Jag hade jättekul med småttingarna jag, Ebba och Edvin de är nog de sötaste som finns! Vi satt och kollade på bilder på min phone och de sa hela tiden "vi vill se Frida och Maja konstig" (det är en bild där Dolf och Majs ser helt tokiga ut haha) så det gick de runt och sa hela kvällen, enda tills Marre lärde dem att säga "Pappa är koko". Nu ska jag kolla på Bones och dra mig till sängs, see ya later dudes!

xxox stina 

Långfredagen


Var i Norrköping idag. Frida och jag passade på att shoppa lite medans de andra tillbringade sin tid på busfabriken. Jag hittade en klänning till avslutningsmiddagen, en topp och ett par shorts. Jag längtar till sommaren, fast det lär väl dröja innan den kommer med tanke på all den snö som kom idag.
Igår kom pappa hem efter sin vecka på Mallorca, där han har cyklat hela dagarna. Med sig hem hade han ett träningsställ och choklad till mig, tack pappa!:)
Imorgon är det påskafton och då får jag mitt påskägg, nu ska jag återgå till mitt.
GLAD PÅSK!

xxox stina

RSS 2.0